Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Грудень » 1 » ВИХОВНА ДІЯЛЬНІСТЬ
23:12
ВИХОВНА ДІЯЛЬНІСТЬ

Найзагадковіша година спілкування у 8-А класі!

Протягом восьми років у нашому класі проходили виховні години, які запам’яталися мені на все життя, а сьогоднішню годину спілкування я навіть спробувала відтворити вдома разом зі своїми батьками. «МАГІЧНИЙ УРОК ДОБРОЧЕСНОСТІ» - інтригуюча назва найзагадковішого уроку під супроводом класного керівника Сєліванової О.В.

А чи знаєте ви, що таке "Академічна доброчесність", "Правило" та "Доброчесність"? Гадаю, що ви знайомі з цими словами, але згадайте їх ще раз, та пам’ятайте про них.

На уроці ми міркували, що таке “позитивні вчинки», а що таке «негативні вчинки», а саме чи правильно вчинила та чи інша людина. Звичайно, думки були різними, тому що ми по-різному розуміємо їх, або для нас цінні різні речі. Однак існують явища, які є негативними та несприйнятними для більшості з нас. З цієї причини формуються суспільні правила - це згода людей у тому, яка поведінка є сприйнятою, а яка є несприйнятою у суспільстві.  Ми пригадали і міркували чому ж важливо дотримуватись правил. У третьому блоці нашої години спілкування –ми обговорили поведінку в запропонованих ситуаціях. На завершення Оксана Василівна познайомила нас з проєктом «Я крапля в океані», запропонувала нам створити свій слоган, продовживши речення «Я крапля в океані, який...»  Учні нашого класу проявили креативність та активність. Відповіді були різними, але всі вони об’єднані  одним – це вірою в  людяність і доброту. Кожен учень зрозумів, що таке академічна доброчесність та чому важливо дотримуватись її закладі освіти.

ФОТОАЛЬБОМ

  Учениця 8-А класу Анастасія Галутва

|: | © : suzirya