Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Грудень » 17

 Маленька зірочка великого «Сузір’я»

Неймовірна радість охоплює за учнів, які створюють позитивний імідж  нашого закладу на спортивних аренах чи то сценах  міста, області, країни. Усі досягнення  й  перемоги сузір’ївців – наша гордість і  безмежна радість.

 Уперше в  нашому закладі учениця 2-А класу ПРОХОРЦЕВА КСЕНІЯ  взяла участь у Першому  Міжнародному  Дистанційному  багатожанровому  фестивалі-конкурсі «Зоряні ліхтарики» який відбувся   за підтримки Київської міської державної адміністрації та Департаменту культури м.Києва за головуванням народної артистки України Ніни Матвієнко. Ксенія перемогла в номінації «Вокал» й отримала на згадку про Конкурс  Кубок та Диплом переможця.

Ксюшенько, хай твій талант множиться на успіхи, а творчі злети будуть яскравими спалахами у твоєму житті. Увесь наш колектив бажає тобі розквіту твого таланту й подальших перемог. Ми вболіваємо за тебе і завжди раді підставити надійне плече підтримки! Сяй яскраво серед сузір’я талантів нашого освітнього закладу.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Аліна КАРПІЙ

|: | © suzirya | Дата: 17.12.2021

FLEX (FutureLeaders Exchange) (Програма обміну майбутніх лідерів) — програма для учнів загальноосвітніх шкіл десяти країн співдружності незалежних держав (СНД) — Євразії, яка фінансується урядом США, надає школярам стипендії, які дають їм змогу подорожувати до США, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати в американській родині. Відбором переможців займається незалежна комісія в США, яка складається з висококваліфікованих фахівців у галузі освіти. Процес відбору, який починається восени, зазвичай завершується навесні наступного року, і всіх заявників повідомляють про їх статус у середині травня. Найважливішим критерієм відбору конкурсантів є наявність лідерських якостей, уміння легко спілкуватися англійською мовою та вирішувати запропоновані проблемні ситуації.

Саме сьогодні маємо чудові новини:  хочемо привітати ученицю 10-А класу – Піхулю Валерію (вчитель-наставник Синчило І.А.), а також учениць 10-В класу – Хелемендик Анну та Юренко Софію(вчитель-наставник Синчило І.А.), які успішно пройшли два попередніх іспити й запрошені на ІІІ етап відбіркового конкурсу програми FLEX 2022-2023 навчального року. Ми впевнені, що невтомна і наполеглива праця наших учнів буде оцінена компетентним журі й Оріхівщина пишатиметься майбутніми переможцями!
 Бажаємо отримати найвищі результати  на фінальному змаганні! Ми віримо у ваші знання й лідерські якості.

Учитель англійської мови Ірина Анатоліївна Синчило

|: | © suzirya | Дата: 17.12.2021

НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ

Відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 № 403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою СOVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-СоV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти» у 2021 році передбачено кошти з державного бюджету та бюджетів місцевих рад за рахунок співфінансування на придбання ноутбуків для педагогічних працівників для організації дистанційного навчання. Так, за підтримки міського голови Анатолія Хворостянова та депутатів міської ради частину коштів на ці цілі було виділено також з місцевого бюджету. Як відомо, завдяки державній субвенції всього 60 тис. ноутбуків для вчителів з 24 областей та міста Києва. З держбюджету на це виділено 980 млн гривень.

 

Детальніше про закупівлі: bit.ly/3CqrlSb.

Вчителі КЗ "Опорний заклад загальної середньої освіти "Сузір'я" Оріхівської міської ради отримали свої ноутбуки і висловлюють подяку за такі різдвяні подарунки.

|: | © suzirya | Дата: 17.12.2021