Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Грудень » 22

Юна важкоатлетка

Шлях до перемоги завжди найважчий. Важливо вистояти, довести всім, що саме ти гідний бути першим.

Приємною новиною для сузір’ївців 4-В класу стала перемога Савчук Валерії в обласних змаганнях з важкої атлетики.  

Юна спортсменка виконала вправу ривок 38 кг та поштовх 49 кг, у сумі вправ мала результат 87кг.  Цим самим виборола 1 місце та  здобула звання КМСУ з важкої атлетики.

Вітаємо нашу зірочку та тренера Ненадова О.Л. з перемогою. Бажаємо невичерпної енергії, здоров’я та наснаги у підкоренні нових спортивних вершин!

Валеріє, нехай ця перемога стане лише початком твого успіху!

Класний керівник 4-В класу Юлія Павлівна ФЕДОРЧУК

|: | © suzirya | Дата: 22.12.2021

Місто біля моря радо чекає на сузір’ївців

Завжди зі щемом у душі сприймаємо інформацію про популярність нашого закладу за межами району, а тим більше області. Напередодні свят до « Сузір’я» завітали представники Донецького державного університету внутрішніх справ з м. Маріупіль. Завідувачка кафедри, кандидат юридичних наук Ольга Івалова, майор поліції Раміна Ізотова та інспектор сектору кадрового забезпечення  Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області, старший лейтенант поліції Старіченко Т.В. провели випускників 2022 року стежинами юридичних спеціальностей, акцентували увагу на умовах навчання й проєктах, у яких можуть узяти участь майбутні студенти ВОЗ. Презентували затишні кімнати гуртожитку, вигоди навчання курсантів університету. Сподіваємось, що корисна й напрочуд цікава інформація про університет стане неабияким путівником для наших учнів  особливо  під час вибору  своєї майбутньої спеціальності.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Аліна КАРПІЙ

|: | © suzirya | Дата: 22.12.2021

ХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс

імені Т.Шевченка

в 2021-2022 навчальному році

Щороку учні закладу беруть участь у літературних,мовних,творчих конкурсах і здобувають перемоги на міському та обласному рівнях. У цьому році пандемія внесла свої корективи  щодо  проведення  та деяких організаційних моментів , але вчителі української мови та літератури змогли організувати проведення конкурсу у відповідності до вимог оргкомітету.

Цьогоріч в обласному  етапі  ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  взяли участь:

Мартинко Каміла, учениця 7-Б класу, учитель-наставник Яремчук Н.І.

Романов Роман, учень 8-А класу, учитель-наставник Ярмак А.С.

Приходько Альона, учениця 11-В класу, учитель-наставник Карпій А.М.

Учні писали роботи під пильним оком компетентного журі за допомогою відеоконференції на платформі  Zoom  за регламентованим часом. Роботи відправлено, а тому з нетерпінням чекаємо на результати.

Шановні колеги, дорогі учні! Ви найкращі, адже навіть за таких нелегких умов змогли підготувати й організувати учнів до участі у Конкурсі. Бажаю вчителям непереборного бажання творити і вчити із задоволенням, а учням лише впевнених перемог задля впевненості у своїх знаннях та  підтримки іміджу нашого освітнього закладу.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Аліна КАРПІЙ

|: | © suzirya | Дата: 22.12.2021