Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Грудень » 13

Бінарний урок іноземних мов через призму сучасності

 

Яскраво й неперевершено учителі іноземних мов Синчило Ірина Анатоліївна та Твердохліб Аліна Олександрівна підготували та провели  бінарний урок із застосуванням інтерактивних технологій. Двомовний  урок з теми «Їжа» є різновидом інтегрованого уроку під час якого  вчителі вдало поєднали англо-німецьку лексику, створили умови для практичного застосування знань, навичок та вмінь здобувачів освіти й надали можливість учням побачити результативність своєї роботи. Такий урок, проведений не заради зовнішнього ефекту, а для систематизації та практичного застосування знань.

Педагоги підготували  текстові завдання, таблиці, використали сервіси LearningApps.org, Quizlet, Jambord, Genially. Урок змусив учнів замислитись не лише про користь їжі, а й правила вживання продуктів харчування в громадських місцях.

Двомовний урок - завжди цікаво, а урок, пронизаний творчістю педагогів, який переріс у творчість учнів – це перемога над класичною класно-урочною формою.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Аліна КАРПІЙ

|: | © suzirya | Дата: 13.12.2021

Профорієнтаційний десант у «Сузір'ї»

Навчальний рік добігає свого екватора,  в учнів 11-х класів постає питання вибору свого професійного шляху. Зорієнтувати й допомогти обрати вектор професійного спрямування, розширити горизонти знань про найпопулярніші професії сьогодення є основною задачею професійної орієнтації здобувачів  освіти.

 Насичений  подіями та зустрічами тиждень у «Сузір’ї», ми сподіваємось, відголоском озветься в душах  наших випускників 2022 року.

  • У рамках договору про співпрацю з Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного у закладі, серед одинадцятикласників, проведені олімпіади: з української мови та літератури, математики, англійської мови, фізики, біології, хімії. За результатами олімпіад абітурієнти отримають додаткові бали при зарахуванні до ВЗО.

  • Відбулася тепла зустріч з представниками Бердянського державного педагогічного університету. Доктор філологічних наук, професор кафедри української та зарубіжної літератури порівняльного літературознавства Новак Ольга Петрівна, кандидат філологічних наук Богдан Валерій Володимирович, кандидат філологічних наук,  доцент кафедри української мови та словістики Ліпич Вікторія Миколаївна презентували майбутнім випускникам переваги навчання в БДПУ, особливості професій філологічного спрямування, а також наголосили на актуальності здобуття  професій: філолог, лінгвіст, перекладач, учитель.

  • Незмінним другом нашого закладу є викладач Київського національного університету культури і мистецтв Цивата Юлія Валеріївна. Щорічно Юлія Валеріївна знайомить наших одинадцятикласників з професіями, які пов’язані з кіномистецтвом, театром, естрадою, телебаченням. Усе більшої популярності набуває серед учнів факультет дизайну та реклами.

  • Несподіванкою став візит випускниці «Сузір’я» Галчанської Аліни, студентки Запорізького педагогічного коледжу, яка із задоволенням познайомила учнів 9-х класів із відділеннями коледжу, розповіла про пріоритетні напрямки розвитку освіти в майбутньому й найпопулярніші професії, пов’язані з педагогікою.

Профорієнтаційна робота в комплексі сьогодні - запорука усвідомленого вибору завтра. Ми турбуємось про наших випускників, а тому продовжимо мандрувати професійними стежками під пильним оком професіоналів. ... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 13.12.2021