Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Лютий » 27 » профорієнтаційний захід
12:51
профорієнтаційний захід

   23 лютого 2018 року відбувся профорієнтаційний захід в Оріхівському районному центрі зайнятості. Розпочала зустріч заступник начальника відділу Оріхівського бюро правової допомоги Анна Яковенко, яка надала інформацію щодо прав учнівської та студентської молоді, розповіла про пріоритетні напрямки в роботі бюро та ознайомила нас з можливістю звернення для вирішення питань юридичного характеру.  
Коли професійний вибір зроблено,  залишається йти до поставленої мети!
Тому для нас було організовано профорієнтаційний квест «Шлях до професії», який розвиває пізнавальні процеси, образне мислення, формує навички роботи в команді та врешті-решт сприяє активному відпочинку. Розділившись на дві команди, ми відвідували станції.

  Ведучі станцій радо зустрічали  учасників та давали завдання: вирішити логічну задачу на Станції професій охорони правопорядку; знайти синоніми до списку економічних понять – на Економічній станції; відповісти на питання на Станції інформатики; розгадати загадки на Кулінарній станції; скласти вірші на Станції професій художнього слова; продемонструвати артистичні здібності та знання професій медичного напрямку – на Станції охорони здоров’я; ознайомитися з робітничими та сучасними професіями на відповідних станціях. Час проминув дуже швидко. Всі учасники квесту залишилися задоволеними.

Нам побажали щасливого професійного майбутнього, завжди бути активними, цілеспрямованими, відповідальними, успішно здати ЗНО та впевнено йти до мети!

Учениця 11-Б класу Аліна Новікова

Фоторепортаж

|: | © : suzirya