Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Лютий » 19

19 лютого відбувся фінал фізичного турніру "Що? Де? Коли?"
З мінімальною перевагою в додатковій грі перемогу вирвала команда 11-А класу і отримала перехідний кубок фізичного турніру.

|: | © suzirya | Дата: 19.02.2018

«Пам'ять, якій не буде кінця»

  Таку назву мала година спілкування гімназистів 8-А, 8-Б і 9-В класів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав за участі воїнів – афганців Бондаренка Федора Миколайовича і Кондрашова Юрія Анатолійовича.
Фоторепортаж зустрічі

|: | © suzirya | Дата: 19.02.2018

«У світі професій»

    16 лютого ми, учні 6 – А класу, були на екскурсії В Центрі зайнятості міста Оріхова. Нам розповідали про професії, а ми помріяли про свої майбутні. У граючий формі дізналися багато цікавого. Сподобались ігри «Кіт у мішку» та «Відгадай професію за малюнком». Зрозуміли ,що є професії , без яких неможливо обійтися. Ми дякуємо Яні Іванівні Дубязі співробітника ЦЗ за цікаву годину спілкування «У світі професій».

Учениця 6 – А класу Гаращенко А.

|: | © suzirya | Дата: 19.02.2018

Цікавий профорієнтаційний  урок

  14 лютого,  зимового,  але по-весняному теплого дня, ми  продовжили знайомство зі світом професій в Оріхівському центрі зайнятості.
  Кажуть,  що людина щаслива, коли вранці з бажанням йде на роботу,  а ввечері  з радістю повертається додому . Тож вибір професій в житті людини – важливий. І вирішувати  це питання треба вже з підліткового віку. Учні нашого класу вперше прийшли на  екскурсію  до Оріхівського  центру зайнятості.
  Тому нам було все цікаво. Нас радо зустріла і працювала з нами спеціаліст центру з профорієнтаційної роботи Дубяга Яна Іванівна. Вона познайомила нас з професіями,  які необхідні в нашому регіоні. Розповіла про підприємства,  що працюють на території нашого міста. Провела вікторину, під час якої ми дізнались про уже відомі та нові професії.Сподобалося  нам дізнаватися про професії та їх особливості в ході проведених ігор «Кіт в мішку», «Детективи». Повертаючись до гімназії, ми емоційно обговорювали зустріч  і вже мріяли про екскурсії на підприємства міста.

                                                                                         Учні 6-Б класу

Фотозвіт    

|: | © suzirya | Дата: 19.02.2018

І чужому научайтесь,
І свого не цурайтесь...
Т.Г. Шевченко

  Саме з такими заповітними словами Великого Кобзаря вирушила гімназійна делегація до Кушугумського НВК "Інтелект". До складу делегації входили :
- виконуюча обов'язки директора гімназії Кудіна Наталя Степанівна,
-заступник директора з навчально - виховної роботи Чабан Тетяна Михайлівна,
- вчитель початкових класів Крат Наталя Миколаївна,
 - завідувач бібліотечно - інформаційним центром Білодід Любов Іванівна.

   Метою відвідин було подивитися, повчитися, обмінятися досвідом роботи з колегами по втіленню в життя сучасних технологій нової української школи ( НУШ ).
  Щире і відкрите спілкування з директором   Апостоловою Тетяною Олексіївною, завучем з навчально - виховної роботи Колесник Тетяною Андріївною, вчителями та працівниками
навчально - виховного комплексу довели, що попереду відкривається величезний простір для творчих, ініціативних вчителів, розумних, допитливих учнів та надійних, далекоглядних батьків.
БІЦ "Сузір`я" та медіатека " Інтелекту" (завідувач Хвостенко Лідія Петрівна) - це майбутнє шкільної бібліотеки. Саме через цю складову шкільної інфраструктури, через книгу діти вступають у безмежний глобальний світ інформації і знань.
Радимо переглянути відеоекскурс по медіатеці НВК "Інтелект".
Фотозвіт

|: | © suzirya | Дата: 19.02.2018