Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Лютий » 7 » Тиждень фізико-математичних дисциплін
11:44
Тиждень фізико-математичних дисциплін

ЗВІТ

предметного Тижня профільної кафедри фізико-математичних дисциплін та інформатики

Тиждень фізико-математичних дисциплін в «Сузір’ї» проходив з 03.02.2020 по 07.02.2020 згідно затвердженого плану.

Завдання тижня: підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також виховання самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності здобувачів освіти, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу.  ЧИТАТИ ДАЛІ >>>>>

ФОТОЗВІТ    

ВІДЕО 5-Б       ВІДЕО 5-А

Тиждень математики з Юйковою Яною Іллівною

Фотозвіт:

Тиждень інформатики & День Безпечного Інтернету

#SID2020  #SaferInternetDay  #ДеньБезпечногоІнтернету  #saferinternetchallenge  #HealthySchools

  Під час предметного тижня  вчителями Міроновою Л. І. та Денисенко В. І. було проведено декілька заходів з інформатики. Вони пройшли яскраво та насичено. Діти отримали задоволення від цікавих вікторин, конкурсів, ігор, пов’язаних з інформатикою. Для учнів 2 класів проведено Інформаційні хвилинки «Незвичайна інформатика». Відео. У 3, 4 класах було проведено Годину коду «Напиши свою першу програму». Такий навик як уміння кодувати в світі вже ставлять на один рівень з умінням говорити, читати і писати. Година коду (Code.org)  - це глобальна ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів усього світу, метою якої є показати учням, що інформатика може бути веселою та цікавою, а навчитися основам програмування може кожен. Учні спробували на власному прикладі довести, що кожен може опанувати основи програмування. Відео.

  У конкурсі «Знавці інформатики» учні 5-х класів продемонстрували свої знання і вміння з інформатики, вирішували логічні завдання. Головне, що такі змагання подобаються дітям, мотивують їх до подальшого розвитку і до навчання. Відео.

  Учні 9-10 класів вправлялися у конкурсі знавців інформаційних технологій "Інформаційний марафон", створювали буклети до Дня безпечного Інтернету. Також традиційно в рамках тижня проходила онлайн-олімпіада з інформатики для учнів 5-11 класів (відео). Тематичний тиждень пройшов цікаво, насичено, радісно. Аналіз проведених заходів показав, що всі вони були спрямовані на розвиток творчої фантазії, логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі, формування відповідальності, креативності.

ФОТОЗВІТ

День безпечного Інтернету - 2020 у "Сузір'ї" Читати далі >>>>>

Вчителі інформатики

Міронова Л.І., Денисенко В.І.

|: | © : suzirya