Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Лютий » 17

Пропонуємо

для ознайомлення і обговорення

"Єдині педагогічні вимоги

і правила поведінки

здобувачів освіти

КЗ ОЗЗСО "Сузір'я"

Відкрити >>>>>

Натисніть тут, щоб надіслати Ваші пропозиції

або напишіть нам на адресу suzirya01@gmail.com

 

 

 

 

|: | © suzirya | Дата: 17.02.2020

А ЯК У ВАС?

Інтерне́т-мем - зображення, явище, відео або текст, поширюваний через інтернет, що набуває популярності в короткий проміжок часу, а згодом швидко її втрачає. Як приклад — нетиповий жарт, обмовка політика, карикатура, жест, коротке відео курйозної ситуації. Інтернет-мем має характерне вірусне розповсюдження між користувачами мережі як через обмін повідомленнями так і шляхом включення тексту чи зображень у статті, коротких відео у відеоряд.

Жартівливі зображення останніми роками набули надзвичайного поширення. Хоча сам термін і концепція мема були запропоновані ще у 1976 році професором оксфордського університету біологом Річардом Докінзом.

До вашої уваги МЕМи, створені сузір'ївцями. Ми не змогли визначити найкращий. Може, це вдасться вам? Визначайте, а ми почекаємо!

Переглянути МЕМи

"У нашому світі інформація може поводитись як людські гени, ідеї здатні самовідтворюватись, мутувати та розвиватись. Меми здатні трансформувати зовнішній світ. Ми – не хазяї мемів, це вони керують нами." (Джеймс ҐлейкSmithsonian.com)

Заступник директора з виховної роботи Олена Гур'єва

|: | © suzirya | Дата: 17.02.2020

Поговоримо про кохання

12 лютого для хлопців 9-А, Б класів у формі етичних діалогів була проведена година спілкування практичним психологом Соловей Ольгою Володимирівною.

Учні мали змогу висловити власні думки про кохання, переглянути короткометражні ролики про всесильність даного почуття, про його вплив на характер і поведінку підлітків.

Найбільше зацікавили девятикласників практичні вправи, які несли їх у вир романтики.

У кінці заходу Ольга Володимирівна порадила хлопцям, як треба себе вести, коли закохані, звернула увагу на моральні обов’язки закоханого юнака.

 

Майстер - клас до Дня святого Валентина

14 лютого світ відзначає свято закоханих. У цей день прийнято дарувати «валентинки».

Напередодні цього свята, 12 лютого, в БІЦі відбувся майстер-клас народної умілиці Григор’євої Галини Іванівни для дівчат 9-А, 9- Б класів по виготовленню «валентинок».

Заняття принесло задоволення і хороший настрій усім учасникам майстер-класу.

На згадку кожному про цей день – «валентинка», зроблена власноруч!

Ми вдячні Білодід Любові Іванівні, завідувачці БІЦу, та  Григор’євій Галині Іванівні, народної умілиці, за корисно проведений час.

ФОТОЗВІТ

Дибко С. А., Глинянко І.В., класні керівники 9-А, 9-Б класів

|: | © suzirya | Дата: 17.02.2020