Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Лютий » 13

КИСНЕВА ТЕРАПІЯ

#HealthySchools

Всеукраїнська Громадська Організація "Здорові Діти" з метою стимулювання імунітету, зменшення загальної захворюваності і поліпшення розумової і фізичної активності дітей проводить впровадження профілактичних і оздоровчих заходів для вихованців дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів засобами проведення оздоровчих курсів кисневої терапії (курси прийому кисневих коктейлів). У Запорізькій області оздоровчі заходи проводяться Запорізьким обласним підрозділом ВГО "Здорові Діти" - Компанією «Oxy Life Запоріжжя» за підтримки адміністрації освітніх закладів.

Статистика така, що: 

  • захворюваність дітей за останні 10 років збільшилася на 27%;
  • всього лише одна дитина з десяти здорова при досягненні повноліття.

Дослідження, які проводилися протягом останнього десятиліття в ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України», показали, що здоровими можна вважати лише 23,3% сучасних школярів, а в 47,4% з них діагностовано хронічні захворювання. Якщо ситуація не зміниться, то за прогнозами вчених, 40% українських дітей не доживуть до 60 років.

Щорічно в повітря Запорізького регіону викидається понад 170 тисяч тонн шкідливих речовин і парникових газів, а це значною мірою відбивається на вмісті кисню в повітрі, яке вже становить - 21% (в приміщенні - 19%), і продовжує стрімко знижуватися, при 16% кисню настає загроза життю людини!

Зниження імунітету, порушення обмінних процесів, хронічна втома, нервозність, депресія, швидка стомлюваність, поганий сон, зниження пам'яті, головні болі, накопичення токсинів в крові - це все прояв гіпоксії (хронічний брак кисню). Природний спосіб позбутися від гіпоксії - підвищити кількість кисню в організмі.

Відомо, що понад 90% енергії організму виробляється завдяки кисню, і чим більше ми його отримуємо, тим більше буде енергії. Це особливо важливо сьогодні в зв'язку з погіршенням екологічної ситуації в нашому регіоні.

Всеукраїнська Громадська Організація «ЗДОРОВІ ДІТИ» пропонує вже сьогодні замислитися про проблеми здоров'я вашої дитини і взяти участь в оздоровчій програмі за допомогою проведення кисневої терапії (курсів прийому кисневих коктейлів).

Програма оздоровлення (проведення оздоровчих курсів прийому синглетно-кисневих коктейлів) для дітей в умовах загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів впроваджується відповідно до методичних рекомендацій МОЗ України - «Організація профілактичних та оздоровчих заходів для дітей в умовах загальноосвітніх навчальних закладів».

Впровадження оздоровчих заходів згідно з даними методичних рекомендацій в школах м. Київ, в яких проводилася їх апробація, дозволило зменшити захворюваність школярів. Після проведеного оздоровлення показники пропуску уроків учнями на підставі хвороби в зіставленні до попереднього року знизилися в середньому на 26,6%. Таким чином, проведення оздоровчих заходів в школі сприятиме поліпшенню стану здоров'я школярів, позитивно вплине на здатність дитини до навчання і дозволит ... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 13.02.2020