Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Лютий » 20

Формувальне оцінювання в НУШ

Оцінювання – це навичка і завжди діалог…

20 лютого відбулося традиційне засідання профільної кафедри вчителів початкової освіти КЗ ОЗЗСО «Сузір’я». Девізом цього тренінгу були слова Катона Старшого: «Великий той учитель, який  проймається справою, якої навчає». Педагоги відкрили для себе нові аспекти формувального оцінювання, систематизували свої знання щодо різноманітних його технік, підходів до постановки цілей навчання і вироблення критеріїв оцінювання його результатів; видів зворотнього зв’язку, форм організації самооцінювання і взаємооцінювання учнів. Кожна з виконаних вправ була спрямована на підвищення педагогічної майстерності учасників тренінгу: «Чарівна скринька» підвела до оголошення теми заходу, метод «Виміряй температуру» промоніторив знання з теми, практичне завдання «Виконай пісню» стимулювало до розуміння шляхів вироблення критеріїв формувального оцінювання, стратегія «Телеграма» дала змогу отримати коротку інформацію  про враження від проведеного тренінгу. Саме такі форми роботи кафедри сприятимуть  підвищенню ефективності освітнього процесу, згуртованості колективу, прагненню до самовдосконалення.

Активне застосування сучасними педагогами методики формувального оцінювання є одним із ключових чинників якісної освіти.

ФОТОЗВІТ

Керівник кафедри Платонова О. І.

|: | © suzirya | Дата: 20.02.2020

Лютневої днини 2020 року у затишному залі БІЦу зібралися справжні поціновувачі книг на читацький уїк-енд "А що читаєш ТИ ?" За круглим столом, у колі небайдужих до читання колег, з філіжанкою ароматної кави та різними смаколиками кожен  присутній мав бажання висловити свою  думку про роль книги у його житті, поділитися враженнями від  щойно прочитаного  твору та проілюструвати найяскравіші  цитати з нього. Читати далі >>>>>

 

|: | © suzirya | Дата: 20.02.2020

У четвер, 20.02.2020 р. відбулось засідання методичного об'єднання вчителів природничих дисциплін.

Вчителі ділились досвідом, ознайомились з новими технологіями групової діяльності, проаналізували свою роботу за вересень-січень та узгодили планування на наступний період. Підвели підсумки участі здобувачів освіти в олімпіадах. Розробили пропозиції, щодо роботи з обдарованими та здібними учнями на 2020-2021 н. р. Вчителі ознайомились з новинками методичної літератури з біології, хімії та географії.

Керівник МО Костенко Н.М.

|: | © suzirya | Дата: 20.02.2020

19 лютого 2020 р. відбулося засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін опорного закладу. 

Вчителі визначили шляхи покращення підготовки одинадцятикласників до здачі ЗНО з історії України і географії у 2020 р., розглянули вимоги щодо проведення ДПА у 9-х класах з цих предметів.

Гур’єва О.М., Петренчук Л.В. поділилися досвідом роботи над науково-методичною проблемою «Реалізація компетентнісного підходу на уроках суспільно-гуманітарних дисциплін як чинник підвищення ефективності освітнього процесу в закладі освіти».

 

Керівник МО Пріщенко О.Л.

|: | © suzirya | Дата: 20.02.2020