Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Листопад » 27

Заходи до Дня Гідності та Свободи
 (19.11.18 – 23.11.18)

Патріотично-інформаційні хвилинки
 «Становлення української державності»

    21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднує дві знакові події у новітній історії України – Помаранчеву революцію  та Революцію Гідності 2013 р. Свято встановлено Указом Президента України від 13 листопада 2014 р.
    Для учнів 5-11 класів гімназії були проведені інформаційні п’ятихвилинки на тему «Становлення української державності. Помаранчева революція. Революція Гідності».

   Фотозвіт.

  Акція «Горіхи для бійців»

  Класні колективи 1-11 класів 22 листопада підтримали волонтерський рух , який стартував у рідному місті. Гімназисти  взяли участь в  акції «Горіхи для бійців». За інформацією, викладеною у соціальній мережі Фейсбук  волонтером О.О.Мірошніченко, ми дізнались, що горіхи можна доправити у місто Херсон (волонтерам «Сонячного блокпосту»)  . Їх буде використано для приготування  вітамінно – енергетичних наборів . Маємо надію, що горіхи з міста Оріхова, зібрані нашими дітьми та їхніми родинами, захистять від захворювань,  додадуть сил, витривалості, а ще надії і теплоти у холодні зимові дні  нашим хлопцям на передовій.  Сподіваємось, що кожен волоський горіх  зміцнить  здоров’я  бійців  Збройних Сил України.
   Гімназія зібрала – 220 кг горіхів.
  Дякуємо всім, хто долучився до акції !
Фотозвіт.

  Година спілкування у 9-Б класі

  22 листопада у 9-Б класі була проведена година спілкування на тему: «Майдан – символ честі й гідності українського народу». Малінка І., Кириченко А., Манелюк А. ознайомили учнів класу з доленосними подіями в Україні початку ХХІ століття, з причинами й наслідками загальноукраїнських протестів, мітингів та інших акцій громадянської непокори під час Помаранчевої революції та Революції Гідності. Дев`ятикласники були вражені патріотизмом і мужністю громадян України, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

 

Староста 9-Б класу, Клименко Ксенія

 

"Їх дух незламний і безсмертний подвиг накреслив шлях до мирного життя" -

   саме такого висновку дійшли учні 6-Б класу, обговоривши події листопада 2013 року на Майдані Незалежності та згадавши героїв, яких назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло ... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 27.11.2018