Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Листопад » 19

ТИЖДЕНЬ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ У ГІМНАЗІЇ
12.11.18 – 16.11.18

  Висловлюємо подяку від гімназистів та вчителів, від себе особисто  Дубязі Яні Іванівні, фахівцю з профорієнтації Оріхівського Центру зайнятості, за допомогу у плануванні та проведенні Тижня профорієнтації, тренінги для старшокласників та квест для 5-ків.  Усі заходи були цікавими та пізнавальними.  Будемо співпрацювати і надалі, щоб з вашою допомогою відкривати  світ професій, знайомитись з підприємствами міста, виробничими процесами… і  спілкуватися з цікавими людьми.

Заступник директора з виховної роботи
Гур’єва О. М.

ЕКСКУРСІЯ ДО ТОВ "Оріхівсільмаш"

  13.11 учні 9-Б класу відвідали ТОВ "Оріхівсільмаш".  ТОВ «Оріхівсільмаш» - виробниче підприємство сільськогосподарського машинобудування. Ту працю, яку виконують робітники підприємства, не можна назвати легкою. Працювати дуже складно. Дев’ятикласники з цікавістю спостерігали за робочим процесом, паралельно слухали розповідь про саме підприємство. Увесь клас вдячний директору  ТОВ "Оріхівсільмаш" Андрію Купріянову, за дозвіл побачити весь виробничий процес.

Журналіст 9-Б класу, Клименко Ксенія

Профорієнтаційна екскурсія до швейної фабрики 7-Б класу

  14 листопада учні 7-Б класу гімназії відвідали Оріхівську швейну фабрику. Учні навчаючись, знайомляться з професіями. Діти ознайомилися з роботою працівників розкрійного, основного-пошивного, пакувального цехів. За зміну виготовляють 150 верніх захисних курток для воїнів Української армії. Діти побачили, що весь колектив працює злагоджено ніби один організм. Адже кожна з працівниць добросовісно ставиться до роботи, вправні руки майстринь-швей швидко і якісно виконують свої операції. Робота йде конвеєром і від професійної майстерності, відповідальність кожного робітника залежить результат роботи всієї зміни і фабрики в цілому.
  Діти вперше бачили як працюють промислові, електричні швейні машинки, всі вони автоматизовані та з програмним управлінням. Цікаво було спостерігати як створювався виріб з перших швів до останнього -перевірки на якість. Учні впевнилися, що праця швеї важка, відповідальна, потребує витримки та старанності. Екскурсія люб’язно провела майстер виробництва Сніжко Тетяна Іванівна.

Костенко Н.М., класний керівник 7-Б класу

  Тренінг «Моя ціль», люб’язно проведений представником Оріхівського центру зайнятості  Дубягою Я. І., не залишив байдужими гімназистів одинадцятих класів та їх класних керівників Гаращенко А.П., Яремчук Н.І. 14 листопада запам’ятається випускникам як день подолання труднощів у виборі професії.
  Вибір професії &mdash ... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 19.11.2018