Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Тиждень початкових класів
08:25
Тиждень початкових класів

 В гостях у казки

  Хто з нас не починав своєї мандрівки в життя саме з простої, але дивовижно багатої казки. Казка дає нам ключ до розуміння багатьох       таємниць. Її             доступність, простота допомагає донести глибоку мудрість народу. Вона вчить нас відрізняти хороше від поганого, поважати добро, правду і боротися зі злом і кривдою.
  В рамках Тижня початкових класів 17 жовтня для першокласників  була організована і проведена телевікторина «В гостях у казки».
  Івасик-Телесик провів юних школярів сторінками українських народних казок. Діти із задоволенням розпізнавали за малюнками улюблені твори.
  Пан Коцький запросив допомогти розплутати чарівний «Клубок із казок». В невеличкому епізоді зібралися  троє поросят,  Лисичка-сестричка,  Коза-дереза та інші персонажі. Першокласники  допомогли кожному повернутися у свою казочку.
  У вікторині  «Впізнай героя» учні  за    описом  разом із  Колобком  відгадували, хто   заховався в дрімучому лісі та підказали йому, від кого чекати небезпеки. А разом із  Зайчиком-побігайчиком вправно  виконували вправи фізкультхвилинки.
  З особливим ентузіазмом діти відгадували шлях  до «Острова порятунку» - саме так називався наступний етап вікторини, в якому вони  вставляли пропущені слова з казок.  Таким чином, Казкар зміг дібратися до заповітного острова. А ще першокласники відновлювали прислів’я, виправляли помилки в сюжетах, встановлювали  послідовність подій у знайомих казках.
  У кінці заходу всі із задоволенням  танцювали під музику з улюблених мультфільмів.
  Ось так казка в черговий раз об’єднала навколо себе дитячі серця, дала кожній дитині  можливість відчути себе важливою  частиною класного колективу.
  Нехай добро завжди перемагає!

Учні 1-В класу  подорожують казкою разом з класоводом Пакетою О.О.:


 

Казковими стежинами

ведуть  учнів 1-Б класу  Клейн Н.О. , а учнів 1-А класу –   Андрусіва Т.В.

Матеріал підготувала класовод 1-В класу О.О. Пакета

|: | © : suzirya