Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Жовтень » 09

Учнівська науково-практична конференція МАН в гімназії    


У  четвер 5 жовтня в гімназії  відбулася Районна учнівська науково-практична конференція « Шляхи та перспективи розвитку учнівської науково-пошукової роботи та участі в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук України».
Мета конференції: визначити позитивні надбання та завдання щодо залучення учнівської молоді до науково-дослідницької діяльності .


  На конференцію завітали представники навчальних закладів Оріхівської , Комишуваської , Малотокмачанської  територіальних громад. Поряд з досвідченими манівцями сиділи ще зовсім юні науковці, які вперше беруть участь  у написанні науково-дослідницьких робіт. Учасників конференції привітала виконуюча обов’язки директора гімназії Кудіна Н.С., яка побажала всім присутнім активно брати участь в науковій роботі, адже це перший крок до епохального наукового відкриття. Красно Н.В. методист відділу освіти звернула увагу присутніх на перспективи, які відкриває МАН перед молодими науковцями, можливість отримання додаткової освіти , пізнавального спілкування з цікавими людьми. Карпій А.М. познайомила присутніх з досягненнями гімназистів, періодичними виданнями, які передплачує заклад, додатковою літературою, особливостями роботи в МАН.
Цікавою й пізнавальною була доповідь Гаращенко А.П. про інноваційні підходи в організації навчально - дослідницької діяльності учнів - членів МАН.
  Із захопленням Цюрупович Катерина та Маланіна Ксенія розповіли всім учасникам конференції про літню школу МАН , розклад занять та екскурсії . Незабутні хвилини свого літнього навчання вони продемонстрували всім присутнім .Своїми враженнями про навчання у Міжнародній мовній академії Канади в м.Торонто поділилася Єлизавета Федоренко, учениця 10 класу КЗ «Оріхівського НВК №2 ім. Академіка В.А. Лазаряна ». Своїми сходинками до успіху поділилася присутнім Піхуля Ольга учениця 11-А , перемога в конкурсі, навчання в Америції – тема виступу гімназистки викликала багато питань серед присутніх, на які Ольга із задоволенням відповіла. Гур’єва О.М. представила роботу своєї учениці Піхулі Марії «Історія рідного міста в мистецтві». Марія зібрала унікальні фотоматеріали , створила туристичний маршрут по місту , а також  порадник , чому варто відвідати Оріхів. Вчитель та її наставниця сподіваються , що їх робота зацікавить громадськість міста , що тим самим допоможе привернути увагу до історичних пам’яток, які потребують реставрації. Цікавими і неперевершеними були презентації науково-дослідних робіт учасниць МАН -2017 з усіх куточків Оріхівського району.
   Час плине швидко , а особливо якщо він промайнув з користю . Захоплення всіх учасників конференції змінив смуток від прощання вже знайомих однодумців, але ми не прощалися , говорили один одному : 
     «До побачення! До нових зустрічей!»

  

|: | © suzirya | Дата: 09.10.2017