Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Травень » 23 » Родинне свято
07:47
Родинне свято

Родинне свято «Зіркова подорож випускників»

  18 травня 2018 року в  нашому 11-А класі  відбулася незабутня зустріч. Родинні свята вже стали традиційними у нашому класі, та ця зустріч принесла особливі хвилювання.Оксана Василівна підготувала зустріч так, що ми не тільки чули, ми бачили, як  у Всесвіті зародилися  мільйони зірочок  та одинадцять  років  тому  зустрілися на гімназійному подвір’ї.
  На моніторі змінювалися фото, відео,  вони повернули нас  у початкові класи, потім зупинка була на планеті 5-7. Відео перших спортивних  змагань розчулило  усіх до сліз, поїздки у всі куточки України  здружили, згуртували наш клас. Подорож продовжувалася  на планеті Знань. Класний керівник  нагадала про всі перемоги на численних конкурсах, олімпіадах. Талановиті діти, талановиті у всьому, вони танцюють, співають, малюють, допомагають одне одному - вони дорослі!
  Сюрпризом для усіх присутніх стала вікторина, яку провела Оксана Василівна та ми всі були впевнені - вчитель любить свій клас, дітей, за що, ми - батьки дуже вдячні їй.Та попереду на нас чекав найзворушливіший момент зустрічі - настанова дітям про цінність життя, що воно одне і прожити його  треба  сміливо і впевнено,  йти вперед, мріяти і злітати до зірок. Оксана Василівна сказала,що звикла захищати їх, вести вперед, а  відтепер  буде чекати на кожного, щоб порадіти його досягненням. Сльози бриніли  на очах у дітей, батьків, у вчителя - ніхто  не хотів іти додому. Справжнє  родинне свято-зустріч рідних людей, глибину і цінність зустрічі якого діти зрозуміють через роки. Та головне, фундамент - основа  закладена на любові і довірі, починається велике будівництво. Щастя й удачі їм у всьому!  

Манелюк Ірина Миколаївна

Фоторепортаж, презентація.

|: | © : suzirya