Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Травень » 07

Свято Букваря у 1-А класі

  Як швидко лине час… Начебто ще вчора, поріг нашого освітнього закладу переступили невпевнені і схвильовані першокласники.  Та  вже майже позаду  нелегкий рік навчання.
  3 травня 2018 року відбулося особливе свято в 1-му А класі, якого немає в жодному календарі – свято Букваря. Першокласники попрощалися із своєю першою і найдорожчою книжкою, з якої починали всі.
 
Приємно усвідомити, що нинішнє свято – це перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники успішно подолали власною працею. Буквар для них з першого дня став другом, учителем і навіть членом родини. З цим підручником хлопчики та дівчатка постійно були поруч і в гімназії, і вдома. Букву за буквою вивчали разом з ним, щоб потім скласти з них слова та речення. І ось всі літери вивчені, читати вміють, настала пора попрощатися з буквариком. І зробили це школярі урочисто і весело.
  На святі була присутня берегиня всіх книг БІЦу – Любов Іванівна, яка привітала маленьких читачів з цим важливим, для них, святом. Також підвела підсумки прочитаних книг за рік  і найактивнішим читачам вручила подарунки. Діти з радістю отримали з рук бібліотекаря нові книги.
  Ще на свято завітали казкові герої(учні 5-А класу): Незнайко (Симоненко Вітя), Букварик (Мінін Яослав) та двоє розбійників (Яковенко Назар, Ройбул Євген), яким  вдалося неабияк розважити гімназистів.На святковому дійстві розгадували загадки, співали пісні, грали у різноманітні ігри, а в кінці свята діти попрощалися  із своєю першою книгою знань. Адже на заміну прийдуть нові підручники, які стануть їхніми вірними друзями на шляху до знань.
  Непомітно закінчилося свято. Так само непомітно пролетів і перший навчальний рік. І гімназисти вже з впевненістю можуть сказати: «Ми подолали першу сходинку до вершини знань».  

Класовод 1-А класу Андрусіва Т. В.

Фоторепортаж

|: | © suzirya | Дата: 07.05.2018