Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Грудень » 17 » Мотиваційні родзинки. Саветченко А.Ю.
09:14
Мотиваційні родзинки. Саветченко А.Ю.

«Мотиваційні родзинки»

 від учителя англійської мови Саветченко Анастасії Юріївни

#СтратегіяСузір_явді

Мотивація - це джерело енергії, яке дає вам сили йти вгору. Діти - це найкраща мотивація для мене. Вони - моє натхнення. Мотивація має вирішальне значення у вивченні предмета. Я впевнена, що більшість викладачів погодиться зі мною.

Основне питання, яке постає переді мною кожен урок: «Як зацікавити?», «Як вмотивувати «невмотивованих»?»

Одним із успішних способів мотивувати своїх учнів до участі в уроці є використання “роботи в парі” або “групової роботи”. Мову найкраще вивчати завдяки тісній співпраці та спілкуванню серед учнів. Цей тип співпраці приносить користь для всіх учнів. Насправді, діти можуть допомагати одне одному під час роботи над різними типами завдань, таких як написання діалогів, інтерв’ю, малювання картин та їх коментування, грання ролей тощо ... Я розділяю своїх учнів на невеликі групи по три чи п’ять чоловік. Це означає, що кожен учасник групи бере участь, а результат групи залежить від усіх. Атмосфера дуже конкурентна, і всі намагаються зробити все можливе, щоб перемогти.

Дослідження з вивчення іноземної мови показали, що учні мають відмінності в оволодінні навичками. Хтось може добре висловлювати ідеї усно; комусь добре вдається грати ролі та наслідувати. Нарешті, комунікативне викладання мови вимагає відчуття спільності, середовища довіри та взаємної впевненості.

Кидайте своїм учням «виклики-челенджі», на які вони будуть відповідати із задоволенням.

Не забувайте, що ми працюємо із «z» поколінням, тому використання мобільних телефонів та інших гаджетів є невід’ємною часиною успішного уроку.

Давайте дітям відпочивати, не будьте завжди безупинним контролером, попрацюйте з ними у парах чи в командах, дозвольте їм відчути «владу» на уроці і тоді результат не змусить Вас довго чекати.

Учитель англійської мови Анастасія САВЕТЧЕНКО

|: | © : suzirya | Теги: Стратегія Сузір'я в дії