Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Грудень » 17 » Мотиваційні родзинки. Марич О.М.
13:43
Мотиваційні родзинки. Марич О.М.

«Мотиваційні родзинки»

від учителя англійської мови Марич Олени Миколаївни

#СтратегіяСузір_явді

Щоб мотивувати своїх учнів, спочатку треба мотивувати себе. Для мене найголовніша мотивація – це допитливі очі дітей, їхні досягнення, їхнє очікування чогось цікавого на уроці.

Наші зустрічі завжди починаються з посмішки і вітання «I`m glad to see you!» («Я радий тебе бачити!»). З самого початку уроку ми з учнями створюємо теплу атмосферу в класі. Я приділяю увагу кожному. Діти  не бояться до мене звертатися, тому що знають - ніхто не залишиться без уваги.

Разом ми створили правила, які допомагають без страху працювати на уроці: «Помилятися – це нормально, а сміятися над чужими помилками – не гарно». Тому навчаємось, як одна команда.

І все ж – це діти, найголовніше для них гра! Яскраві флешкарти, цікаві презентаціі, роздатковий матеріал з кросвордами, ребусами і різними завданнями допомагають зацікавити учнів. Для закріплення опрацьованого матеріалу використовую яскраву ігрову наочність. Учні виконують завдання біля дошки змагаючись, але у нас завжди перемагає ДРУЖБА. Навіть діагностичні роботи оформленні яскраво і цікаво і, як це не дивно, учні дуже їх чекають.

За свої старання діти отримують схвальний відгук. Для них це дуже важливо, оскільки вони розуміють, що здобуті знання – це результат їхньої праці.

Учитель англійської мови Олена Миколаївна МАРИЧ

|: | © : suzirya | Теги: Стратегія Сузір'я в дії