Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2022 » Лютий » 09

#тижденьМІФ 

#тижденьточнихнаук 

#ТижденьМатематикиІнформатикиФізики

#СтратегіяСузір_явдії

Конференція з математики

08 лютого 2022 року відбулася онлайн конференція з математики на якій були присутні учні 7-А та 10-А класу. Учениця 10-А Піхуля Валерія презентувала свою роботу МАН з теми «Функція». Учні 7 класу відчули суттєву різницю в об’ємі знань з даної теми, бо семикласники тільки розпочинають вивчати дану тему, але визначили актуальність та важливість вивчення даної теми.

 

 

Вчитель математики Гаращенко Альона Петрівна

|: | © suzirya | Дата: 09.02.2022

#СтратегіяСузір_явдії

#socialeducator_НаріжнаВ

#порадипсихолога_solovejov

5 правил, щоб дитина-підліток довіряла вам як нікому іншому

Батьки часто засмучуються, що діти-підлітки не слухають і не поважають їх. Багато хто скаржиться, що будь-яке найпростіше прохання, наприклад, винести сміття або відірватися від гаджета, виливається в справжній скандал.

З точки зору підлітка, проблеми в спілкуванні часто виникають через прагнення батьків виправити ситуацію замість того, щоб просто його вислухати.

І ті, і інші по-своєму праві, вважає Хелейна Альтабеф, коуч і засновник програми Pique Learning, яка допомагає учням залишатися успішними в усе більш конкурентному світі. Підлітків охоплюють емоції, що ускладнює спілкування, а батьки, своєю чергою, прагнуть до порядку, позбавляючи підлітків шансу виплеснути свої почуття.

У чому ж причини проблем спілкування між батьками та дітьми-підлітками? Головну роль відіграють численні зміни в цьому віці: тіло не піддається контролю, відбуваються неврологічні, психологічні та біологічні зміни.

В цей хаотичний період батькам необхідні ефективні навички спілкування, щоб зберегти зв’язок з дитиною, що дорослішає.

Ось 5 причин непорозуміння між батьками та дітьми, а також побажання від самих підлітків, які допоможуть налагодити спілкування з ними.

  1. Підлітки живуть сьогоденням

З точки зору дорослого, події двотижневої давності актуальні й досі, а підлітку здається, що це було років сто тому і все давно змінилося. Такі особливості його психіки в даному віці.

Аналогічно з розмовами про майбутнє. Коли ми говоримо щось на кшталт: «Як ти збираєшся вступати до ВНЗ з такими оцінками?», вони пропускають це повз вуха. Закликаючи підлітка задуматися про своє майбутнє, не дивуйтеся, якщо у відповідь він закочує очі або попросить відстати.

... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 09.02.2022

#SID2022

#SaferInternetDay

#ДеньБезпечногоІнтернету

Тиждень безпечного інтернету у НУШ

   8 лютого 2022 року світова спільнота відзначала День безпечного інтернету під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного інтернет-простору для наймолодших користувачів. Наш освітній заклад не став виключенням та долучився до проведення даних заходів.

   Метою тижня безпеки в інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

  7 - 9  лютого вчителями інформатики Міроновою Л. І., Денисенко В. І., Галчанською В. В. було проведено ряд заходів для учнів молодших класів з метою поглиблення їх знань про безпечний інтернет.

   Молодші школярі подивилися мультфільми про безпечне користування інтернетом, дізналися більше про інтернет-культуру, пригадали правила інтернет-спілкування, а також ознайомилися з цікавими, а головне, безпечними інтернет-ресурсами.. Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням інтернету, виконували інтерактивні вправи, створювали малюнки про безпечний інтернет.
   Усі заходи сприяли просуванню культури та безпеки користування мережею Інтернет.

ФОТОАЛЬБОМ >>>

 

#тижденьМІФ 

#тижденьточнихнаук 

#ТижденьМатематикиІнформатикиФізики

#СтратегіяСузір_явдії ... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 09.02.2022