Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2022 » Лютий » 9 » ПК фізико-математичних дисциплін
14:39
ПК фізико-математичних дисциплін

#SID2022

#SaferInternetDay

#ДеньБезпечногоІнтернету

Тиждень безпечного інтернету у НУШ

   8 лютого 2022 року світова спільнота відзначала День безпечного інтернету під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного інтернет-простору для наймолодших користувачів. Наш освітній заклад не став виключенням та долучився до проведення даних заходів.

   Метою тижня безпеки в інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

  7 - 9  лютого вчителями інформатики Міроновою Л. І., Денисенко В. І., Галчанською В. В. було проведено ряд заходів для учнів молодших класів з метою поглиблення їх знань про безпечний інтернет.

   Молодші школярі подивилися мультфільми про безпечне користування інтернетом, дізналися більше про інтернет-культуру, пригадали правила інтернет-спілкування, а також ознайомилися з цікавими, а головне, безпечними інтернет-ресурсами.. Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням інтернету, виконували інтерактивні вправи, створювали малюнки про безпечний інтернет.
   Усі заходи сприяли просуванню культури та безпеки користування мережею Інтернет.

ФОТОАЛЬБОМ >>>

 

#тижденьМІФ 

#тижденьточнихнаук 

#ТижденьМатематикиІнформатикиФізики

#СтратегіяСузір_явдії

Вчителі інформатики Міронова Л. І., Денисенко В. І.

|: | © : suzirya