Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Листопад » 27

Професійне зростання педагогів  «Сузір’я»

  За підтримки Міністерства освіти і науки України, Британська Рада в Україні розробила онлайн - модель професійного розвитку вчителів англійської мови базової школи. Пілотування освітнього закладу відбуватиметься протягом листопада 2020 року та березня 2021 року.
  Вчителі англійської мови Саветченко Анастасія Юріївна та Сєліванова Оксана Василівна  здобувають нові знання на онлайн-курсі «Навчання англійської мови в базовій школі» та беруть участь у заходах платформи Online Teacher Community. Вчителів підтримують фасилітатори, українські вчителі англійської мови - агенти змін, які допомогають їм у професійному розвитку. Анастасія Юріївна та Оксана Василівна отримали доступ до платформи Future English Online Teacher Community platform (OTC) та зареєстровані в одну із п'ятдесяти груп , в якій працюватимуть разом із колегами протягом періоду пілотування. Перша зустріч з колегами навчальної групи відбулась 26 листопада на онлайн - платформі ZOOM.

|: | © suzirya | Дата: 27.11.2020

Усний рахунок та технічний прогрес

  Освітнє середовище Міксіке https://miksike.net.ua/ закінчили змагання з усного математичного рахунку Прангліміне для загальноосвітніх шкіл України у 2020-2021 навчальному році.  Саме дані змагання надали можливість поєднати усний рахунок та технічний прогрес.
  В рамках проведення «Року математики» учні КЗ «ОЗЗСО «Сузір'я» 9-В та 6-А взяли участь в «MIKSIKE (Естонія). Учні із захопленням змагалися та продемонстрували вміння усно обчислювати, адже інтелектуально розвинена людина добре орієнтується в навколишньому світі й робити правильні людські висновки, приймати правильні рішення.
  Серед 1000 учасників в першу сотню по Запорізькій області ІІ етапу ввійшла Піхуля Ольга, 9-В. Кмітливістю відзначилися, такі учні: Перетятько Даніл, Хижняк Давід, Роговський Костянтин (6-А) та Хелемендик Анна (9-В).
  Сайт Міксіке залишається доступним і безкоштовним і  для подальшого вдосконалення роботи з обдарованою молоддю, учні «Сузір’я» продовжать вдосконалювати вміння усно рахувати та готуватися до інших змагань.
  Як результат: багато хто не вміє не те, що помножити, а й додати або відняти елементарні числа в магазині або ще де. Можливо це не так страшно в столітті розвинутих технологій, але саме вміння усно рахувати зачіпає конструкції розума, набагато складніші за звичайні механічні функції. Це стосується розвитку нашого інтелекту. Без вміння усно рахувати - розвиток структури інтелекту.
  Ми щиро вітаємо наших учнів і бажаємо їм найкращих успіхів і подальших перемог.

Вч математики Гаращенко А.П.

 

|: | © suzirya | Дата: 27.11.2020