Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Листопад » 18

Вітаємо з Днем народження

директора КЗ ОЗЗСО «Сузір’я» Кудіну Наталію Степанівну

Сьогодні батьки та діти щиро й сердечно, з побажаннями міцного здоров'я, мирного неба, незгасної творчої енергії вітають з Днем народження директора КЗ ОЗЗСО «Сузір’я» Кудіну Наталію Степанівну.

На плечах директора лежить широке коло обов’язків. Він повинен бути вмілим керівником навчального процесу, незаперечним авторитетом серед колег, добрим наставником для дітей. Усе це може поєднати у собі Наталія Степанівна. Яка за роки своєї роботи виявила високий рівень професіоналізму. Вона - завжди толерантний, витриманий, мудрий керівник, вміє не тільки керувати колективом, а і підтримати кожного у важку хвилину.

Шановна Наталіє Степанівно! Вітаємо Вас із найприємнішим святом – Днем народження!Від щирого серця бажаємо Вам, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі, щоб на Вашому життєвому шляху не було ніяких перешкод, щоб Ваші мрії завжди збувалися і ніхто не перешкоджав досягненню поставленої мети. Дорогий директор закладу, вітаючи з цим світлим днем, бажаємо завжди приймати мудрі і справедливі рішення! Нехай вистачає сил, здоров'я, терпіння, нехай улюблена робота приносить тільки радість, а Ваші друзі, співробітники та трудовий колектив приносили Вам лише добрі та хороші новини! Зичимо невичерпного здоров'я, невсипущої енергії, нових творчих здобутків і особистого успіху, миру, добробуту в родині. Бажаємо, щоб у Ваших помислах і діях й надалі панувала мудрість, а у серці - добро й тепло від людської вдячності.

Тож, нехай Вас чекають лише приємні сюрпризи, чудові новини, удача та успіх! Бажаємо Вам, Вашій родині та рідним святкового настрою, радості та Божої благодаті. Нехай надійний колектив підтримує і надихає Вас і надалі у всіх Ваших добрих справах, а Господь Бог дарує многії та благії літа. З Днем народження!

З повагою,

Людмила Левченко, голова батьківської ради КЗ ОЗЗСО «Сузір’я»

|: | © suzirya | Дата: 18.11.2020

Вітання з Днем народження

найчарівнішій жінці

і класному директору КЗ ОЗЗСО "Сузір'я"

Наталії Степанівні Кудіній від колег

Відео 1

Відео 2

Наш директор очима учнів групи продовженого дня

Заступник директора з виховної роботи О.М.Гур'єва,

учитель інформатики В.І.Денисенко

 

|: | © suzirya | Дата: 18.11.2020

Парламент "Сузір'я"

вітає нашого директора Наталію Степанівну Кудіну

з Днем народження!

Президент учнівського парламенту Марія Базарова

|: | © suzirya | Дата: 18.11.2020