Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Вересень » 17 » Тиждень фізичної культури та спорту 2017
18:15
Тиждень фізичної культури та спорту 2017

З 11 вересня по 15 вересня  2017 року в гімназії пройшов

Тиждень фізичної культури та спорту

 Тиждень фізичної культури та спорту розпочався традиційною гімназійною лінійкою, на якій вчитель фізичної культури Соломонов В. Ю. оголосив про початок тематичного тижня, ознайомив гімназистів зі спортивними заходами.

ПОНЕДІЛОК:

Першість гімназії з футболу. У запеклій боротьбі перемогу одержав   колектив гімназистів 8-А класу.

Перший спортивний день яскраво замайорів малюнками гімназистів початкової школи в рамках конкурсу «Я люблю спорт». Групи продовженого дня вирішили створити стінгазети, які назвали «Мама, тато, я - спортивна сімя».

ВІВТОРОК:

 Свято «Веселі старти» зібрало гімназистів 5-А, 5-Б класів та їхніх батьків. Азарт, запекла боротьба та піднесений настрій не залишали  юних спортсменів ні на хвилину. За результатами змагань І місце посіли гімназисти 5-А, ІІ місце – 5-Б класу.

Першість з волейболу  серед учнів 9-11 класів зібрала чимало глядачів. В запеклій боротьбі перемогла команда 9-Б класу. Так тримати!  

СЕРЕДА:

Протягом дня гімназисти змагались у Першості з настільного тенісу. В додатковому сеті переміг Генюк Богдан,  гімназист 10-А класу.

 Творча група у складі вчителя образотворчого мистецтва Гурєвої Олени Миколаївни, педагога-організатора Юйкової Яни Іллівни, вчителя фізичної культури Лобинцевої В.Р. визначилась з найкращими творчими роботами гімназистів початкової школи. Переможцем одноголосно став найактивніший  колектив 4-А класу ( класний керівник Крат Н.М.).

ЧЕТВЕР:

  Другий рік поспіль гімназія проводить у стінах закладу  Олімпійський урок. Зранку вся гімназійна родина вишикувалась на плацу для вшанування спортсменів. Спортивне свято оголошено відкритим під звуки Гімну гімназії. Парад спортсменів не залишив сумнівів:  у «Сузір’ї» люблять і шанують спорт. Особлива увага гостям свята – це люди, невтомна праця яких має своє відлуння в їх вихованцях. Подяку від адміністрації гімназії отримали: президент федерації мікс-файту та бойового греплінгу України «Легіон» Клейн А.В., тренер з пляжного волейболу КЗ « Оріхівська дитяча юнацька школа» Жильцов В.І., тренер з боксу СК «Останній раунд» Дерновий І.О., тренер, майстер спорту з веслування Вітер В.В., тренер-викладач, майстер спорту з дзюдо Скидан С.В. Кульмінаційним моментом зібрання стало нагородження переможців тижневого марафону змагань.

   Свято спорту мало продовження в спортивному залі гімназії. На спеціальних матах своє бойове мистецтво рукопашного бою демонстрував Клейн Ахмет Вікторович зі своїми вихованцями. В залі ніде було яблуку впасти, а враження від побаченого не полишали гімназистів довгий час.

ПЯТНИЦЯ :

  Підбиті підсумки тижня, нагороджені переможці, але спортивна атмосфера не покинула гімназію, а мала продовження в показових виступах бойового мистецтва дзюдо. Скидан С.В. разом зі своїми найкращими вихованцями під музичний супровід показав всю велич і красу східного спортивного мистецтва.

   Тиждень фізичної культури та спорту пролетів як одна мить, але ми не прощаємось, а говоримо: «До нових зустрічей!».

Здоров’я, наснаги, нових перемог

і непереборного бажання займатись спортом!

ФОТОЗВІТ

|: | © : suzirya | Теги: Тиждень фізкультури і спорту, Оріхівська гімназія Сузір'я