Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Січень » 15 » НАЙЦІКАВІШІ ПОДІЇ ЗИМОВИХ КАНІКУЛ
08:43
НАЙЦІКАВІШІ ПОДІЇ ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

Новорічний КВК з батьками  у 6-В      

     Новий рік – одне з найочікуваніших свят для кожної людини. Варто тільки згадати приємні клопоти перед цим дійством і приготування до Різдва, коли голова йде обертом, душа бажає радості і  змушуєш себе збагнути, що неодмінно станеться маленьке диво. Самі ж святкування – це веселощі і цілковитий позитив! Цікавою формою роботи з  гімназистами та батьками є проведення новорічного КВК. Участь у Новорічному КВК взяли учні 6 -в класу та їх батьки, які сформували  команди з 7 чоловік, і протягом кількох годин вели між собою дружню боротьбу та дарували присутнім веселі усмішки. У  святково оформленій  залі зібралося чимало  гостей – усі ті, кому до снаги отримувати позитив і вболівати за улюблену команду. Почалося свято із новорічних привітань класного керівника І.А.Синчило, ведучих КВК (Черниш Є., Хелемендик А., Сніжка Є., Дименка Т.) та Діда Мороза і Снігуроньки ( Рогова О.І. та Козирь Є.), які побажали учасникам відмінної гри. Після цього на сцену по черзі вийшли  винуватці події – команди та урочисто відкрили КВК-2018.


  Змагання складалися із шести конкурсів, які  вимагали від учасників феєричного представлення команд, дотепності та креативності. Протягом усієї  гри глядачі мали змогу пограти в веселі новорічні ігри, вікторини, відгадати загадки, дізнатися про традиції святкування Нового року в інших країнах та послухати сольний номер у виконанні учениці класу Авраменко Аліни.
  Оцінювали конкурси судді: заступник директора з виховної роботи Н.І.Верещага, учениця класу  Герасименко Ксенія та 11-тикласниця Піхуля Ольга.
Усі команди гідно змагалися. Вони продемонстрували не лише свій гумор та артистизм, а й  зібраність, кмітливість та імпровізацію. Боротьба була справді запеклою, адже усі команди мали оригінальні виступи.
  Та нарешті настав момент істини – оголошення результатів. Цю відповідальну місію виконала голова журі Н.І.Верещага, яка оголосила, що переможцем Новорічного КВК стала Дружба. Команди отримали нагороди –  новорічні призи від Діда Мороза і Снігуроньки. Учасники КВК та вболівальники були дуже задоволені феєричним дійством. Що ж, до нових зустрічей на наступному КВК у новому році!

Базарова М., учениця 6 – В класу

Фоторепортаж
 

|: | © : suzirya