Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Вересень » 27

Професійна орієнтація - запорука успіху майбутнього абітурієнта

Щороку наш заклад відвідують представники вищих освітніх закладів з метою профорієнтації старшокласників, а саме: орієнтувати учнів у виборі професії за покликанням, а не навмання.  Серед друзів нашого освітнього закладу - Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Протягом останніх років представники ТДАТУ знайомлять сузір’ївців зі своїм університетом, презентують вигоди навчання, а також анонсують конкурси й олімпіади, за участь у яких, пропонують бонуси при вступі.  У середу, 22 вересня,  нас відвідали Рожкова О.П. (старший викладач кафедри вищої математики та фізики), Шаров С.В.(завідувач кафедри комп’ютерних наук, доцент, кандидат педагогічних наук), Зінов’єва О.Г.(старший викладач кафедри комп’ютерних наук). Вектор зустрічі, направлений на майбутнього абітурієнта, зорієнтував охочих отримати професії, які пропонує ТДАТУ.

 

У цей день відбулась зустріч із Похилюк Г.М. та Озмітель О.О. - представниками Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник». Учні 9-х класів отримали інформацію про робочі спеціальності, на які особливий попит, а також ознайомились з можливостями працевлаштування в місті Запоріжжі.

 

На жаль, сьогодні діють карантинні обмеження і наш заклад турбується про здоров’я не лише колективу, а й учнів, батьків, тому такі зустрічі відбуваються нечасто і з дотриманням маскового режиму. Сподіваємось, що зовсім скоро, зможемо відчинити двері для представників найбільших вищих освітніх закладів України.

Хочу побажати, щоб наші старшокласники визначилися й обрали свій шлях. І щоб у кожного, як кажуть у народі: «На роботу з радістю, а з роботи – з гордістю».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Аліна Карпій

|: | © suzirya | Дата: 27.09.2021

Туризм - це круто!

23 вересня у нашому закладі відбулися туристичні змагання  для команд 5-6 класів до  Всесвітнього дня туризму (27 вересня). Організаторами були керівники туристичного гуртка з КЗ "Оріхівський Будинок дитячої творчості" Михайленко І.А. і Барабаш Р. Ю. зі своїми помічниками. Дякуємо за співпрацю у досягненні спільної мети - виховання активного та здорового підростаючого покоління.

ФОТОАЛЬБОМ

Заступник директора з виховної роботи Гур'єва О.М.

|: | © suzirya | Дата: 27.09.2021