Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2016 » Листопад » 7 » Пізнаємо наш край – місто Запоріжжя
08:36
Пізнаємо наш край – місто Запоріжжя

   27 жовтня 2016 року ми, гімназисти 5-В класу разом зі своїм класним керівником Синчило Іриною Анатоліївною,  відвідали місто Запоріжжя.
   Радість переповнювала наші серця, коли  вирушили в захоплюючу подорож! Завдяки дружній атмосфері час в автобусі пролетів непомітно. Ми з нетерпінням чекали обраних нами  місць екскурсії.
  Першою нашою зупинкою став музей ретро-автомобілів «Фаетон». Ми дізналися, що музей розпочав свою роботу в 2008 році з виставки автомобілів з колекції громадської організації імені Л.Хлєвного «Автомотоклуб «Фаетон». А сьогодні – це єдиний повноцінний автомобільний музей в Україні. Колекція музею нараховує 60 одиниць техніки. Головною особливістю музею є те, що вся техніка «на ходу» і декілька разів на рік виїжджає з музею на запорізькі вулиці.
   Наступною зупинкою був музей історії зброї. Україна – країна з багатою історією. Музей зброї створений у 2004 році. Зараз виставковий фонд музею налічує більше 400 експонатів. У музеї представлені зразки зброї – холодна, вогнепальна та військові обладунки.
  Далі ми направилися на  «Урожай». Екскурсія на міні-пекарню «Урожай» для нас стала захоплюючою, оскільки на власні очі побачили, як щойно замішене тісто перетворюється в хрусткі та запашні хліб чи булочку, як виріб загортається в екологічну упаковку і відправляється до продовольчої крамниці. А улюблені круасани? Їхня овіяна легендою поява, нинішній спосіб випікання і наповнення солодкою начинкою підсилили наші   враження та залишили незабутні спогади.
  На жаль, екскурсія визначними місцями закінчувалася і нам потрібно було повертатися до свого міста.
  Завершальним акордом цікавої подорожі став боулінг. Саме там нам було найвеселіше.
  Екскурсійна поїздка до міста Запоріжжя залишила гарний, незабутній слід у наших серцях, подарувала такі яскраві враження та позитивні емоції, які будуть у нашій пам’яті ще довго-довго. Втомлені, але сповнені приємних вражень,  ми повернулися до рідного Оріхова.
  Як хочеться ще на екскурсію! Але ми впевнені, що все тільки починається! Нас чекають міста України. Тож будемо старанно вчитися і готуватися до наступної подорожі.

Від імені гімназистів 5-В класу, Давід Левченко

ФОТОрепортаж

 

|: | © : suzirya