Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2016 » Листопад » 10

Відпочинок для активних гімназистів

    

 

    

 

Канікули - пора відпочинку. Осінні канікули... Хтось відпочиває вдома, а хтось не може всидіти на одному місці. Саме для активних учнів на цих канікулах відбулася поїздка до чудового міста Дніпро.
    

Цей день приніс безліч позитивних емоцій. Навіть тривала поїздка на автобусі не змогла зіпсувати не по-сінньому піднесеного настрою учнів та вчителів. Дніпро - місто контрастів. У ньому гармонійно поєднуються новітні заводи та пам'ятки неймовірної ландшафної архітектури. Найінформаційнішим місцем нашої зупинки став завод "Інтерпайп Сталь" - металургійний електросталеплавильний завод. Це металургія нового покоління. Хоча завод розпочав свою роботу лише декілька років тому, та за короткий час став одним із лідерів української та світової металургійної промисловості. відвідати цей завод буде цікаво як дорослим так і дітям.

     Окрім звичного заводського обладнання на території заводу розташовані п'ять оригінальних артоб'єктів: «Дніпропетровський схід» - штучне сонце, підняте на висоту 60 метрів, «Матеріал - це рух» - інсталяція з жовтого світловідбиваючого скла, що створює ілюзію обертання диска в просторі, «Твій міст роздумів» - це 22-метрова інсталяція, де дзеркала, встановлені певним чином, створюють ілюзію нескінченного простору, «Твій вогненний візерунок» - це група великомасштабних зображень на фасаді заводу, абстрактна картина того, що насправді відбувається всередині заводу, «Твій тунель часу» - це серія з еліптичних і кругових арок, з яких збудовані вражаючі головну браму з труб, вироблених на заводах Інтерпайп. Все доводить, що сучасна металургія - це мистецтво.
     Відвіданий екскурсантами Музей ексклюзивних ретро-автомобілів "Машини часу" дозволив поринути у світ минулого століття, уявляючи себе сучасниками "Beatls" і героїв фільму "Кавказька полонянка".
А наостанок, друге дихання відкрилося у гімназистів при відвідуванні катка. маса вражень, падінь і сміху - це незабутній фінал подорожі

  

 

 

 

 

 

Савченко Марія, Денисенко Ольга, 11-Б клас

|: | © suzirya | Дата: 10.11.2016