Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2015 » Вересень » 22 » Перше вересня
12:04
Перше вересня

    

      Перше вересня – осінній сонячний день. Незвичайний для дітвори, батьків і вчителів, адже саме День Знань розпочинає новий навчальний рік, черговий шлях по Країні Знань.       
       На урочистій лінійці у гімназії  традиційно ніде яблуку впасти…  Гімназисти з учителями, батьки, родичі, знайомі, а також поважні гості.
       Найбільш схвильовані першокласники, а їх у гімназії -  80!
     Гімназійна родина з радісним хвилюванням сприймала  вітальне слово директора гімназії, заслуженого вчителя Володимира Івановича Галича; побажання успішного навчального року, міцного здоров’я  і подарунок – сучасна аптечка від головного лікаря Запорізького обласного центру реабілітації репродуктивної функції людини Наталії Вікторівни Авраменко; грамота і премія  «Учню року», вітання з Першовереснем від міського голови Сергія Михайловича Герасименка; виступ директора Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Оріхівської РДА Тетяни Семенівни Пересипкіної.
  Зворушливими були виступи першокласників зі своїми старшими братиками та сестричками, а саме: Хвостик Анастасії і Бедринець Дарини, Білогуба Віктора і Шкрьоби Анастасії, Старікова Макара і Данила, Трофименка Дмитра і Олександри, Качан Євгенії та Валерії; звернення до гімназистів і чарівні ключі до знань від Королеви наук, одинадцятикласниці Брайлян Єлизавети, слова вдячності педагогічному колективу від  наукового секретаря Королеви наук, одинадцятикласника  Борковця Кирила; батьківські поради і коровай від матерів учнів перших класів; музичне вітання від Авраменко Аліни та Лісаченко Діани.
    Перший дзвінок 2015-2016 навчального року пролунав у руках першокласниці Жидкової Олександри та одинадцятикласника Жидкова Данила.

ХАЙ ЩАСТИТЬ УСІМ У МАНДРІВЦІ  КРАЇНОЮ ЗНАНЬ !

Надія Іванівна Верещага,
 заступник директора з виховної роботи

ФОТОЗВІТ

|: | © : suzirya