Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Жовтень » 15 » День самоврядування
05:47
День самоврядування

  Усі старшокласники з нетерпінням чекали Дня самоврядування! Для кожного це має своє значення. Комусь цікаво, а хтось, особливо випускники, хоче переконатися у виборі професії. Я хочу стати вчителем, тож вирішила перевірити себе. Провела два уроки всесвітньої історії в 9-тих класах і два української мови в 5-А та 7-А.
  По-перше, найскладнішим було знайти клас для переходу для моєї групи з 5-А, але нам це не вдалося. Ми вирішили провести наш урок в ігровому куточку на першому поверсі.   Діти були дуже активні та отримали хороші оцінки, не дивлячись на перешкоди. Щодо 7-А класу, я цілком задоволена відповідями та готовністю учнів до уроку.
  По-друге, як і кожен учитель,  зіткнулася з неприємностями. Прийшовши до 9-А на урок історії, я вийшла з поганим настроєм, емоціями та незадоволенням. Тож хочу, як випускниця, сказати учням: кожен з нас людина, у якої є почуття, терпіння та певний запас нервів. Поважайте вчителів та цінуйте їхню працю. На жаль, урок був зіпсований тим, що учні взагалі не бажали слухати. Навіть слова нашої директорки Марії Костенко та завучки Ангеліни Ашніної не допомогли заспокоїти дітей.
  По-третє, найкращим класом, у якому я насправді відчула легкість при розповіді матеріалу – це 9-Б, якому я щиро дякую за розуміння. Діти проявили активність на уроці та отримали лише оцінки високого рівня! Слухали мене дуже уважно й разом зі мною вивчали нову тему.
  Таким чином, цей день виявився для мене дуже цікавим, насиченим, повним емоцій. Я зрозуміла як це бути вчителем, як розповідати нову тему та справлятися з труднощами. Самоврядування - це дуже хороший шанс поставити себе на місце вчителя і зрозуміти, як же їм складно з нами, учнями! Тому хочу привітати нашим вчителів з їх професійним днем. Бажаю вам, перш за все, терпіння, наснаги, міцного здоров’я та нервів!

Біньковська Д., 11-А

  4 жовтня мені випала нагода вкотре стати вчителем. З кожним роком я все більше відчуваю на собі, яка це важка професія.
  Цього разу в мене було 5 уроків у різних класах. Це дуже складно, адже кардинально змінюється не лише матеріал викладання, але й методи, бо нелегко зацікавити в однаковій мірі молодші та старші класи, до кожного потрібно знайти свій підхід.
  Я провела уроки громадянської освіти в 10-Б класі, української літератури у 8-А, української мови у 8-В, музичного мистецтва в 5-В. У кожному класі учні себе прекрасно показали та отримали хороші оцінки.
  А також я мала змогу провести урок музичного мистецтва у 2-А класі нової української школи. Малюки мене приємно здивували своєю вихованістю, відкритістю та щирими емоціями.
  День самоврядування – це величезний досвід для учнів, а особливо для випускників, оскільки кожен може спробувати себе та свої сили в ролі викладача.
  Це був неймовірно напружений та веселий день. Дякую за можливість взяти участь у цьому святі!

Мороз Анастасія, 11-А

|: | © : suzirya