Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Жовтень » 31

Цікава поїздка до м. Василівка

   30 жовтня учні 3-х класів здійснили захоплюючу подорож до м. Василівка. Програма була дуже насиченою. Першим об’єктом відвідування був замок Попова. Тут діти з задоволенням прослухали історичні відомості цього замку, доторкнулися до таємничих розкопок, дізналися про цікаві легенди, які охоплюють садибу Попова, познайомились з еволюцією побутових речей 18-20 ст, а також побували в підземеллі.


 

 Найбільш цікавим місцем перебування був зоопарк Пелешенка, який є також реабілітаційним центром, де лікують хворих тварин. Тут ми зустрілись з ведмедями, тиграми, левами, єнотами. Особливу увагу привернули екзотичні рибки. 
   Крапку в подорожі  поставило відвідування кінно-спортивного комплексу «Кентавр». Тут діти ознайомились з різними породами коней, їх цікавими кличками. А кульмінацією поїздки стала верхова їзда на конях. 
   Всі задоволені і переповнені емоцій повернулись до рідного міста.

ФОТОЗВІТ

                                                                               Класоводи 3-х класів:
                                                              Андрусіва Т. В., Клейн Н. О., Пакета О. О.

|: | © suzirya | Дата: 31.10.2019

Педагоги Оріхівщини відкриті до співпраці

Усе йде, усе змінюється, не стоїть на місці. Це стосується й сучасної педагогіки. Тому, скориставшись нагодою, учителі Оріхівського району вирішили розширити кругозір, поглибити знання, удосконалити вміння та навички з методики викладання англійської та німецької мов.

30 жовтня 2019 року пройшов обласний семінар-тренінг учителів іноземної мови Оріхівщини на базі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки. Працівники закладу ознайомили педагогів із бібліотечними надбаннями, сучасними тенденціями, методами та прийомами викладання, презентували напрацювання професора Роберта Коте в галузі критичного письма, академічної доброчесності. Теоретичний блок пройшов в інтенсивній роботі як індивідуально, так і групами.

А яка теорія без практики…  Практична частина проходила в ігровій формі. Це був шквал позитивних емоцій, дружньої співпраці між педагогами і співробітниками бібліотеки. Усі залишилися максимально задоволеними такою зустріччю. Було прийнято рішення: проводити такі  семінари, тренінги не тільки для вчителів, а й учням також.

ФОТОЗВІТ

Ми, вчителі іноземних мов, дякуємо працівникам Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки за інформативну, корисну та плідну роботу. До нових зустрічей!!!

Учителі іноземних мов Оріхівщини

|: | © suzirya | Дата: 31.10.2019