Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Вересень » 25 » Бібліопікнік
12:50
Бібліопікнік

Читаємо, малюємо, граємо
(бібліопікнік для читачів 2-х класів НУШ "Сузір'я")

  У святковий осінній день, коли земляки відзначають День міста Оріхова,85 другокласникиів "Сузір'я" вирушили в похід до шкільного дендропарку. "Їхали вагончиками" разом з класоводами та своїми улюбленими іграшками. Сонячна галявина, наповнена звуками веселої музики,  вабила до себе маленьких читайликів. Великі кольорові букви злилися у незвичайне слово "Бібліопікнік", книжкова карусель привертала увагу новинками з фонду БІЦу, а дитячі малюнки і суперобкладинки ручної роботи ще раз нагадували:

"Читай - пізнавай, вчись - не лінись!".

  Допитлива малеча комфортно розмістилася командами на м'якенькі килимки і охоче почала спілкуватися зі своїми ровесниками. Потім Любов Іванівна Білодід, завідувачка БІЦом, привітала всіх у "зеленій" залі, подякувала за яскраві ілюстрації до прочитаних книжечок і за міцну дружбу дівчаток та хлопчаків з книгами.
  Дехто вже поспішав розказати своє придумане закінчення до відомої казки, а юні "артисти" проінсценізували літературну казку Лесі Українки "Біда навчить". Тетяна Григорівна Таран провела з командами цікаву вікторину, а Наталя Миколаївна Крат нагороджувала всіх  соковитими червонобокими яблуками.
  Юлія Павлівна Федорчук запросила  всіх учасників пікніка разом з іграшками потанцювати у веселому флешмобі.
  Наостанок, чомусики допитливо вибирали собі новеньку книжечку для читання вдома, щоб порадувати своїх батьків великими досягненнями:
" Коли умієш сам читать-
Не треба мамі докучать,
До бабці теж не треба йти:
"Ну, почитай, мовляв, хоч ти!"
 сестру упрошувать не треба,
Щоб почитала щось для тебе.
 Ані благати, ні чекати,
А просто взяти й почитати!"
  Гостями святкового пікніка були заступники директора  "Сузір'я"- Тетяна Семенівна Пересипкіна та Олена Миколаївна Гур'єва, вихователь ГПД Вікторія Леонідівна Білоус.

За матеріалами блога "Бібліоград "Сузір`я"

|: | © : suzirya