Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Вересень » 02

Свято Знань – 2019

Через поле по стерні
У міста і села
Йде в солом’янім брилі
Вересень веселий.
В нього квіти у руці
І новий портфелик,
Розцвітає на щоці
Сонячний метелик.
Голосний несе дзвінок,
«Дзінь-дзілінь»  лунає,
Він до школи на урок
Школярів скликає.


    2 вересня! Подвір’я нашого «Сузір’я» гуде, як гігантський вулик… Почався новий навчальний рік. Близько 800 дітей, ще більше батьків, 60 учителів, учителі-пенсіонери, гості - усі зібралися на Свято Знань - 2019. Здавалося, що цю силу ні вгамувати, ні стримати ніхто й ніщо не в силі. Усі класні колективи готуються до святкового виходу з різнокольоровими кульками в руках. 
   Особливим був вихід першокласників, які йшли разом з родинами: дівчатка з жовто–блакитними бантиками, в усіх у руках повітряні кульки. Потім відбувся флешмоб з мильними бульбашками.  І водночас з цим завітали на свято казкові звірі, щоб потанцювати разом із сузір’ївцями під запальну музику. Перші вчителі (1-А – Волошина С.А., 1-Б – Сьомченко І.Я., 1-В – Платонова О.І.) прийняли своїх маленьких учнів з рук батьків і повели до Країни Знань.    
  Свято відкрила Наталія Степанівна і президент учнівського парламенту Козир Микола. Гімн прозвучав  акапельно у виконанні Гур’євої О.М., учениць Лісаченко Є. (6-А) і Козловської А. ( 3-В ). Прозвучала запальна українська пісня у виконанні призерки міжнародного конкурсу «Олімпус – Рів’єра»  у Греції Лісаченко Єлизавети. Директорка привітала з початком навчального року, побажала успіху, здійснення мрій, гарного навчання всім сузір’ївцям. Традиційно завітала Королева Наук (учениця 11-А класу Глущенко Є.), привітала маленьких іменинників, запросила їх до слова. Які ж гарні вірші прозвучали у  виконанні таких приємних дитячих голосочків!!! 11-ки приготували для першокласників подарунки – сюрпризи на згадку про їхнє перше Свято Знань. Перший дзвоник 2019-2020  навчального року прозвучав у руках учня 11-А класу Тітова Івана і маленької першокласниці Гладкої Маргарити в супроводі святкових салютів. 
   У добру путь, «Сузір’я»!!!

Заступниця директорки з виховної роботи Гур’єва О.М.

 

Дорогі мої діти!

Вельмишановні батьки, вчителі, гості свята!

   Щиросердно вітаю Вас з початком нового навчального року. Хай він буде успішним для кожного.

   Швидко злетіли літні канікули, і школа знову зустрічає своїх вихованців.

   За літо

|: | © suzirya01orikhiv | Дата: 02.09.2019