Наступна подія
Канікули
|
Головна » 2017 » Червень » 13
День традиційної української кухні
Цікавим та незабутнім виявився День традиційної української кухні в рамках тематичних тижнів у мовному таборі. Майстер-клас по приготуванню вареників, який підготувала завідуюча їдальнею Йоркіна Марина Миколаївна, затамувавши подих переглянули сімдесят гімназистів. Спробували учні й ліпити вареники. Дивовижною стравою української кухні назвав вареники наш гість з Данії Рене Фрідрексен. Рене не лише був спостерігачем, а навіть допомагав дітям на всіх процесах приготування цієї страви. Кульмінаційним став святковий обід. Всі учасники мовного табору поласували власноруч зліпленими варениками, українським борщем з пампушками та сметаною, солоним салом з часником та узваром. На згадку про цей день залишилися незвичайні фото та присмак неперевершених українських страв.
ФОТОЗВІТ
|
|
|