Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Листопад » 24 » Темперамент та професії
11:00
Темперамент та професії

Темперамент та професії

       Уже давно не секрет, що в сучасному світі психологія посіла надважливе місце у житті людей. Ця велична наука скрізь! Вона у спілкуванні та творчості, на телебаченні та в супермаркетах, у родині та на роботі…
    А нещодавно ми, гімназисти 11-Б класу, відкрили для себе ще один вимір психології та як вона впливає на наш майбутній вибір професії.
   З цим відкриттям ми з класним керівником Дибко С.А. вирішили поділитись на відкритій годині спілкування «Темперамент та професії».
   Готуючись до заходу, знайшли інформацію про типи темпераменту, історію його вивчення. Нам було цікаво ознайомитись з особливостями прояву кожного типу темпераменту.
   Для того, щоб година спілкування не перетворилась на лекцію, ми підготували міні-сценки про особливості вибору професії людьми, у яких переважає певний тип темпераменту.
   Окрім вчителів гімназії та учнів 11-А і  10-Б класів до нас завітали  Гіппократ, академік І.П.Павлов, Дмитро Карпачов (дійові особи години спілкування). Якщо Гіппократ розповів про найперше вчення про типи темпераменту, І.П.Павлов звернув увагу на залежність темпераменту від типу нервової системи, то Д.Карпачов продемонстрував типи темпераменту в художній літературі та сучасних мультфільмах.
   Для того, щоб активними були абсолютно всі присутні, ми провели інтерактивну гру «Видатні люди та їх темперамент».
   Для згадки про нашу зустріч, ми підготували буклети, в яких містилась коротка інформація про особливості поведінкових проявів типів темпераменту, про залежність вибору професії від темпераменту та мудрі вислови про важливість вдало обраного професійного шляху.
   Зустріч  завершили теплим спілкуванням про типи темпераменту кожного з нас та планами на майбутню професійну діяльність.

Огієнко Марія, 11-Б клас

Фоторепортаж

|: | © : suzirya