Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Травень » 15 » Художні виставки у гімназії
07:15
Художні виставки у гімназії

Палітра  творчих робіт гімназистів

   Квітневими днями наш заклад засяяв по-новому. На другому поверсі гімназії розмістив свою першу фотовиставку Влад Янковський, гімназист 11-Б класу. Влад займається фотографією з дитинства, адже його тато Андрій Юрійович ходив до фотогуртка   і  навчив сина бачити прекрасне через об’єктив фотокамери.  Спокійний, врівноважений характер хлопця допомагає йому в створенні своїх робіт. Своїм девізом Влад вважає «Не варто робити помилок в житті, його потім не повернути». Фотографувати професійно Влад почав рік тому. З великим задоволенням любить створювати образи людей, фіксувати миттєвості природи, всього, що оточує, бачить прекрасне в звичайному. Свою персональну виставку Влад подарував гімназії.

 Вперше свої роботи в графічному стилі представила Піхуля Марія, гімназистка 8-Б класу. Марія навчається в Оріхівській художній школі з 2007 року з наставником Біденко Іриною Вікторівною. Всі персонажі, які створює Маша, вигадані нею. Незвичайні, навіть, трішки чудернацькі тварини, фантастичні образи відправляють нас в казковий та вигаданий Марією світ дитинства. Відвідайте виставку і отримайте естетичне задоволення від прекрасних робіт дівчини.

Тоцька Анастасія навчається в художній школі чотири роки. Вперше виставку іі натюрмортів побачила гімназійна родина. Анастасію на створення картин надихає шелест вітра, шум води, а особливо, звуки музики. Дівчина зізнається, що обожнює малювати фарбами, а от олівці не використовує. ЇЇ натюрморти сповнені яскравих барв та загадковості. Щоб поринути в прекрасний світ живопису завітайте до Світлиці  Матері-Берегині на другому поверсі гімназії.

Успіхів вам та творчих злетів, дорогі гімназисти!

|: | © : suzirya