Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Лютий » 5 » Звітує екологічна студія
14:56
Звітує екологічна студія

В опорному закладі «Сузір'я» продовжує роботу гурток «Екологічна студія». Цього тижня заняття відбулося на свіжому повітрі, в яблуневому саду, біля компостних ям.

Саме компостні ями стали першою доброю справою, яку зробили юні екологи разом з батьками для природи 2 роки тому. Цього часу стало достатньо, щоб з опалого листя утворилося чудове органічне добриво під назвою компост. Учні з великою зацікавленістю розглядали продукт спільної праці живої і неживої природи. Більшість дітей бачили компост вперше в природних умовах, а не промислових упаковках. На початку заняття було розглянуто теоретичні питання, пов'язані з утворенням компосту та його значенням для рослин. Озброївшись знаннями, юні екологи приступили до практичної частини заняття. Екологічно чисте органічне добриво використали для підживлення розарію і яблуневого саду. На компост чекають кімнатні квіти, дендрарій, зимовий сад, тому виникла думка про створення ще кількох компостних ям.

Ми молодці. Зробили добру справу! Дякуємо всім, хто долучився і приєднається в майбутньому до екологічного проєкту «Компостні ями».

Разом ми можемо повернути нашим грунтам родючість, а людям — здоров'я.

Компосту — так. Спаленному листю — ні.

ФОТОЗВІТ

Керівник гуртка Антоніна Яківна КОРШУН

|: | © : suzirya | Теги: Ми шкільна родина, Стратегія Сузір'я в дії, екологічна студія