Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Звітує екологічна студія
12:43
Звітує екологічна студія

Бал хризантем - 2019

       24 жовтня в нашому навчальному закладі за ініціативи екологічної студії відбулося чудове осіннє свято – «Бал хризантем».
        У вазонах, у букетах, у різноманітних композиціях завітали до «Сузір’я» різнобарвні хризантеми. Вони сяяли всіма кольорами веселки, вражали формою і красою. Фантазували всі – від директора Кудіної Н.С., її заступників Карпій А.М., Пересипкіна Т.С., Рябцун І.М., Гур’єва О.М., вчителів, завідувачки БІЦ-ом Білодід Л.І., батьків, учнів старшокласників до найменшого першокласника. Всі ми разом створили чудову атмосферу спілкування з осінньою Королевою, квіткою Сонця і любові, неповторною хризантемою. Кожен експонат виставки вражав оригінальністю, витонченістю, тому збирав біля себе багато зацікавлених відвідувачів. Зачарований погляд дітей і дорослих говорить сам за себе: захід чудовий і має право на традицію. 
       Дійство розпочалося з самого ранку. У святково прикрашеному холі другого поверху під звуки класичної музики з’явилися перші відвідувачі. Всі перерви на виставці було дуже людно: дорослі і малі проводили екскурсії, фотографувалися з костюмованими персонажами балів XIX ст., проводили презентації композицій, обговорювали питання вікторини, танцювали, робили селфі.

       Після 5-го уроку «Бал хризантем» вступив у фінальну, святкову частину – відбувся годинний гала-концерт. Розпочався він виступом членів екологічної студії, які у віршованій формі розповіли про історію хризантем, їх походження і поширення країнами світу, про їх неповторну красу (Корчак А., Мірошниченко І., Малінка І., Петрова К., Клименко К.).
     Естафету балу прийняв Віденський вальс у виконанні призерів Всеукраїнських змагань зі спортивно-бальних танців, учнів опорного закладу Пакети Л. і Дмітрієва С. Далі звучала іспанська мелодія про хризантеми у виконанні Реміги А. 
    Красою поетичного слова вражали присутніх О.Д.Будім – вчитель  зарубіжної літератури, А.Хелемендик, С.Кульбачна, М.Покидько. Їх поетичні композиції оспівували неповторність, витонченість хризантем, та висловлювали безмежну любов людей до цих чудових квітів.  
      Завітали на бал і квіточки-першокласниці, вони подарували присутнім ніжний «танець квітів» під китайську мелодію. 
      Пакета Л. і Дмітрієв С. подарували присутнім ще один танок – аргентинське танго. А Рись М. принесла на наш Бал настрій бразильського карнавалу. Її «Ча-ча-ча» запалило всіх присутніх і зірвало масу аплодисментів. 
    Завершився бал, як годиться, вальсом. Його подарували для всіх глядачів члени шкільного парламенту – Владімірова Д., Крячко І., Петрова К., Тарасевич А. 
      На завершення балу керівник екостудії Коршун А.Я. подякувала всім, хто долучився до проведення і підготовки балу, за активну позицію, за знайдений час на хорошу справу у щільному життєвому графіку!

ФОТОЗВІТ                                   ВІДЕО

Керівник екостудії А.Я. Коршун
   Кореспондент екостудії М. Покидько

|: | © : suzirya | Теги: бал хризантем 2019