Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Жовтень » 22 » Звітує екологічна студія
14:33
Звітує екологічна студія

Екологічне свято «Золота осінь»

   18 жовтня екологічна студія «Перлина-Україна» провела для учнів 5-А і 5-В класів екологічне свято «Золота осінь» у вигляді пошукової гри. 
   Осіннє подвір’я нашої школи у святковому вбранні: червоні кетяги горобини і калини, золоте листя тополь, яскраві кольори білих, жовтих, червоних троянд і лагідне, по-літньому тепле сонечко. Ця краса вражає і зачаровує. Ми розуміємо, що це останні дні золотої осені. Тому час насолодитися ними, запам’ятати кожну мить. 
   Ось на такій чудовій галявині і розмістився майданчик для ігрової зустрічі юних екологів. Галаслива дітвора разом з класними керівниками Гаращенко А.П., та Сьомченко О.П. зайняли свої місця, схвильовано очікували початку свята. Запрошені гості вітали малечу з переходом до основної школи. Серед гостей були: директорка опорного закладу Кудіна Н.С., заступниця директорки з навчально-виховної роботи Карпій А.М., помічник головного лісничого Оріхівського р-ну Кириченко А.Ю., соціальний педагог Наріжна В.В., завідувачка БІЦ-у Білодід Л.І., психолог Соловей О.В., класоводи Платонова О.І., Волошина С.А., батьки учнів.
   Для оцінення конкурсних завдань було обрано почесне журі: Карпій А.М., Кириченка А.Ю. і Наріжну В.В.
  Свято розпочала керівник студії Коршун А.Я.. Звертаючись до гостей і учнів, вона побажала всім чудового настрою, цікавих конкурсних завдань та успіхів.
Свої вітання молодшим друзям висловили учасники екологічної студії. Вони подарували всім присутнім пісню «Перлина Україна», звернулись до п’ятикласників з проханням цінувати і любити кожну мить свого життя, дарувати природі і людям частинку своєї душі і свого серця. 
   Гра розпочалась з розминки: діти відгадували загадки та виконували руханки з модератором Покидько Марією. З гарним настроєм та прагненням до перемоги учні розпочали виконання конкурсних завдань. 
Разом з батьками вони прибирали клумби, висаджували осінні квіти, особливо гарно це вийшло в учнів 5-А класу. 
   П’ятикласники підготували чудові осінні композиції до конкурсу «Букет осені».
   Журі і всіх присутніх вразили роботи художників, вони блискуче справилися з конкурсом «Оживи природу». Фарбами, олівцями, фломастерами діти з любов’ю вимальовували кожну травинку, кожне деревце, метеликів з ніжними крильцями, яскраві квіточки та золоте сонечко.
   Змагались між собою юні поети та письменники. Вони складали листи природі. Чуттєві рядки викликали емоції до сліз. Почуття великої любові до природи відчувалось у кожному рядочку написаного тексту.
Команди, що приймали участь в екологічній естафеті, пройшли цікавими маршрутами, виконали багато пошукових завдань: працювали з шифром, розгадували загадки, відгадували підказки. На останній зупинці їх чекали скарби – кошики з осінніми дарами та цукерками, які для них приготували батьки. 
   Всі присутні під бурхливі оплески зустрічали моделей у вишуканому, осінньому вбранні. Презентація костюмів була вдалою та гарною. 
Завершилось свято виступом артистів-конкурсантів. Звучали пісні, вірші на екологічну тематику. Діти кружляли в сольних та групових танцях. Всі молодці! Показали високий клас!
  Від імені всіх членів журі Карпій А.М. відмітила високу активність, творчість, креативність п’ятикласників, подякувала всім учасникам заходу за чудовий відпочинок і настрій. Обидва класи були нагороджені дипломами: 5-А за участь у грі, 5-В за перемогу.
Коршун А.Я. висловила велику вдячність класним керівникам – Гаращенко А.П., Сьомченко О.П., батькам п’ятикласників за допомогу у підготовці до свята. А також подякувала своїм студійцям, учням 10-х класів, за старанність у підготовці майбутньої достойної зміни юних екологів. Свято завершилось фотографуванням на згадку про чудові миті осені 2019. 

ФОТОЗВІТ                                   ВІДЕО (руханки)

Кореспондент екологічної студії
учениця 10-А класу Покидько Марія
Керівник екологічної студії 
Коршун А.Я.

|: | © : suzirya