Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2016 » Березень » 17 » Зустріч із захисником
12:05
Зустріч із захисником

  Зараз наша держава переживає тяжкі часи. Країна знаходиться у стані війни, війни підлої, підступної, яка забрала життя багатьох синів, чоловіків і батьків, котрі могли б радіти життю, створювати сім’ї, народжувати та ростити дітей. Ця війна зробила безхатченками тисячі людей зі Сходу, стерла із землі міста і села, розпочала ворожнечу між жителями різних регіонів України. Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи самостійність і цілісність України.
 До  Оріхівської гімназії №1 «Сузір’я» завітав колишній випускник нашої альма - матері, командир батальйону  Герасименко Дмитро Дмитрович.
 Зустрічали земляка хлібом-сіллю, дарували подарунки-обереги, читали вірші. Дмитро Дмитрович розповідав нам про своє життя в зоні АТО. Відповів на численні запитання, які були поставлені йому учнями: про шкільне життя, про нагороди, про відчуття, що були присутні у нього. Воїн розповів про те, як допомагають малюнки захисникам. Наші герої вкладають їх у бронежилети і радіють будь-якій вісточці з рідної землі.
  Герасименко Дмитро Дмитрович почув від педагогічного колективу та учнівської молоді щирі слова подяки й шани. Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного почуття глибокого патріотизму.
  Завершилася зустріч колективними фотографіями і щирими обіймами з нашим героєм.

                                                                                             Дземешкевич Дар’я, учениця 10-А класу

|: | © : suzirya