Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2022 » Травень » 14 » Завершуємо навчальний рік
16:01
Завершуємо навчальний рік

ЗВЕРНЕННЯ ДИРЕКТОРА З НАГОДИ

ЗАВЕРШЕННЯ 2021-2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Шановні колеги, батьки, діти!

Несамовито й швидкоплинно промайнув навчальний 2021-2022 рік. Сьогодні, гортаючи сторінки спогадів, згадую найприємніші миттєвості, які обов’язково повернуться в наступному навчальному році. Мої дорогі колеги! Чимало випробувань у нашій роботі випало на вашу долю, але ми впорались! Спрацювали як єдиний механізм, бо ми - одна команда, яку згуртовувала жага до перемоги. Знаю, що  зустрінемось разом і розпочнемо новий навчальний рік як єдина освітянська родина.

На жаль, наші одинадцятикласники  попрощалися зі шкільною домівкою назавжди, але обов’язково будуть провідувати нас час від часу, адже ми завжди раді будемо бачити своїх випускників у рідній альма-матер і як добрі янголи-охоронці провідними вогниками осяємо ваш шлях. Бажаю усім гідно скласти тести й здобути омріяну спеціальність.

Сузір’ївці! Увесь наш педагогічний колектив вчив вас завжди любити свій край, свою землю, свою мову, не забувайте настанов своїх педагогів! Попереду тривалі канікули і я вірю, що ви відпочините й окріпнете, загартуєтесь й пізнаєте багато нового й цікавого, а першого вересня 2022 року обов’язково розповісте найдивовижнішу літню історію.

Шановні батьки! Ви - наша опора й підтримка в усіх задумах і починаннях. Виклики у вигляді пандемії та війни випали на долю наших дітей. Для усієї освітянської родини наш останній дзвоник продзвенів у тиші шкільних коридорів і з сумом увірвався у душу кожного учителя, працівника нашого освітнього закладу.

Сумно, бо страшна війна порушила мирне життя, увірвалася неспокоєм у кожну родину, зруйнувала заплановане. Однак вірю, що непереможний наш народ вистоїть і ось-ось почуємо бажану новину! У вересні очікую на теплу і дружню зустріч з вами у стінах рідного  “Сузір’я”.

З любов'ю та повагою до всіх вас

Наталія КУДІНА

|: | © : suzirya