Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Листопад » 6 » Захоплююча подорож до Запоріжжя
07:50
Захоплююча подорож до Запоріжжя

Захоплююча подорож до Запоріжжя

  29 жовтня гімназисти  п’ятих класів вирушили на екскурсію до м. Запоріжжя.
  Перша зупинка - «Зоологічний музей при Запорізькому національному університеті» Музей поділено на чотири зали:  в першій представлені опудала тварин, які проживають на території Запорізької області. У зеленій залі - опудала і черепи ссавців і птахів. В синій залі - опудала і вологі препарати птахів, риб, земноводних і плазунів, а також представники ракоподібних та молюсків. У рожевій залі - колекція безхребетних тварин: комах, павукоподібних та ракоподібних.
  Другою нашою зупинкою був аеропорт . Учням сподобалася   цікава розповідь про авіацію і структуру аеропорту , ми мали можливість прогулятися по льотному полю, відвідати кабіни літака : де  можна все натискати, все одягати, всюди фотографувати.
  Усі люблять поласувати карамеллю, проте не всі замислюються над тим, як її виготовляють. Наступна наша зупинка відбулася  у країні Карамелії, яка надала  учням унікальну можливість дізнатись усе про виготовлення карамелі, а найзахоплюючим була    участь у карамельному майстер-класі, де всі гімназисти виготовили власноруч по дві карамелі.
  Наступна зупинка  - Музей історії зброї. В основу  експозиції лягла приватна колекція    В. Шлайфера. Найголовнішою  темою експозиції є історія виникнення й розвитку зброї. Ми дізналися що, хронологічні межі експонатів, представлених у музеї, охоплюють величезний проміжок часу – від середнього палеоліту (40 - 15 тис. років тому) до другої половини ХХ ст. На було  представлено понад  4000 предметів.
  І завершилася наша подорож « Макдональдсом»   
  Спогади, фотографії, враження – все просто супер!
ФОТОЗВІТ

Я.І. Юйкова , класний керівник 5-Б класу.

|: | © : suzirya