Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2022 » Вересень » 1 » З Днем знань!
03:58
З Днем знань!

Дорога родино  «Сузір'я»!

Сьогодні ми розпочинаємо новий навчальний рік у незвичних для нас умовах. Йде війна, наше місто знаходиться під постійними обстрілами в зоні бойових дій. Ми змушені залишити свої домівки і набути нового статусу – переселенці. Важко і боляче…

Ми не маємо змоги прийти у свій освітній заклад, будівля якого у травні місяці була зруйнована.

Але ми живі, ми працюємо, ми радо зустрічаємо наших учнів, батьків і готові розпочати новий навчальний рік.

Вітаю вас з початком навчального року, зі святом. З Днем  Знань!

Найголовніше наразі — беззаперечно дотримуватися вимог безпеки. Сподіваюсь на розуміння і відповідальність кожної родини, на подальшу співпрацю і партнерство всіх учасників освітнього процесу заради досягнення нашої спільної мети — забезпечення якісної освіти, виховання та розвитку наших дітей.

Дорогі діти, опановуйте знання, живіть і навчайтеся у дусі патріотизму й любові, бережіть і примножуйте духовну спадщину нашого народу, будьте гордими нащадками своїх батьків, які сьогодні хоробро захищають нашу Вітчизну, свою історію.

Шановні батьки, щиро вітаємо вас зі святом 1 вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. Ми вдячні вам, що підтримали наш освітній заклад, не залишили і не обділяєте своєю увагою.

Дорогі вчителі! Ви щедро даруєте свої знання, плекаєте справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. З нагоди свята прийміть найщиріші побажання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець, терпіння і сумлінність.

Отож, розпочинаємо відлік часу нового навчального року. Вірю, що спільними зусиллями ми зробимо його творчим, насиченим значущими подіями і добрими справами, новими знаннями і новим життєвим досвідом. Нехай для кожного він принесе здоров’я, мир, добробут і спокій на нашу землю. Зі святом Знань, з новим навчальним роком!

Зі святом, з Днем знань! Все буде Україна!

Директор "Опорного закладу

загальної середньої освіти "Сузір'я"

Оріхівської міської ради

Наталія КУДІНА

#повертаюсядонавчання    #мишкільнародина   #Сузір_яєднає

|: | © : suzirya | Теги: Мишкільнародина, повертаюсядонавчання, Сузір_яєднає