Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Жовтень » 4 » Вітаємо!
14:23
Вітаємо!

Дорогі вчителі КЗ "ОЗЗСО «Сузір’я»"!

Вітаю Вас з головним святом осені - з Днем учителя! Від усього серця бажаю Вам легкої праці, витримки, натхнення, успіхів, терпіння, радості, щастя, а найголовніше - міцного здоров`я та любові в сімейному колі! Пам’ятайте, що Ви - особливі, таких, як Ви, більше немає. Ви по-особливому ставитесь до учнів, любите та шануєте їх, тому в замін отримуєте море приємних слів. 

Щиро дякую за всі зусилля, які Ви докладали, щоб зробити з мене та моїх однокласників гарних студентів! Я впевнена, що пишатися можете кожним! Завдяки Вам, зірки нашого "Сузір‘я" світяться у найкращих закладах України та Європи! Я пишаюся, що мене навчали досвідчені, добрі, милі, розуміючі, найкращі Вчителі у світі!

Зараз я навчаюся за кордоном, Ви навіть не можете уявити, як мені хочеться прийти до школи та привітати кожного особисто, тому лише залишається написати для своїх любих вчителів декілька слів... 

Особлива подяка моєму  класному   керівникові - Яремчук Ніні Іванівні! Вона до цих пір хвилюється за кожного свого випускника, як за рідну дитину, телефонує та надає поради. Дякую за Ваше тепло та піклування! У свою чергу, буду намагатися старанно вчитися, щоб Ви пишалися мною!

Передаю полум’яний сердечний привіт усім зі Словакії, я за Вами дуже сумую!   

З повагою випускниця 2019 року 11-А класу Ситник Марина.

Ми, випускники-2019 11-А класу щиро вітаємо Вас, дорогі наші вчителі, з Днем працівників освіти!!!

Нехай яскрава Зірка Вашої геніальної особистості продовжує зігрівати серця дітей благодатним теплом мудрості і любові! Будьте такими ж милими, добрими, даруйте всім свої посмішки і позитивний настрій і ведіть своїх учнів до нових незвіданих далей, високих вершин Миру і Добра!

Дякуємо Вам за все !!!

З повагою і вдячністю староста 11-А класу 2019 р. випуску, Анна Носенко

|: | © : suzirya