Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Квітень » 7 » Виставка творчих робіт
12:15
Виставка творчих робіт

Талановите «Сузір’я»

   5 квітня у приміщенні міського Будинку культури відбулася грандіозна подія – Свято «Сузір’я єднає друзів». (Докладніше ТУТ)
  Гостей та учасників свята в фойє БК чекала виставка творчих робіт «Талановите «Сузір’я». Представлені роботи вразили всіх присутніх польотом творчої фантазії, безмежної креативності і майстерності авторів. Виставка дала можливість побачити творчий потенціал не тільки учнів, а й батьків, а також вчителів. Так, вчителі біології Ляшенко Любов Миколаївна та Коршун Антоніна Яківна показали, що в години, коли їх не турбують амеби та інфузорії, вони із задоволенням вишивають. Вчитель української мови Ярмак Анна Сергіївна  показала себе як вправна майстриня з техніки алмазної вишивки.
  Також проявили себе і батьки сузір’ївців. Грицаенко Анна Андріївна, Піхуля Наталія Анатоліївна, Цикалова Наталія Володимирівна, Ярославицька Наталія Анатоліївна представили роботи з бісеру в етнічному стилі. А Омельчак Олену Миколаївну та Козубенко Світлану Юріївну ми всі побачили, як вправних майстринь із виготовлення виробів з бісеру та мушлі. Вироби з дерева та фанери презентували Короєд Сергій Петрович та Сідоров Юрій Михайлович.
   Вся громада мала змогу пересвідчитися, що талановита молодь не виростає сама по собі. Результат є тільки тоді, коли поряд з учнями є талановиті, креативні вчителі та підтримка люблячих, терплячих батьків.

ФОТОЗВІТ

Учитель трудового навчання Зєнцова Аліна Вікторівна

|: | © : suzirya