Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Серпень » 19 » VI Міжнародна науково-практична конференція
08:43
VI Міжнародна науково-практична конференція

«Неперервна освіта нового сторіччя:

досягнення та перспективи»

Молоді та ініціативні педагоги КЗОЗЗСО «Сузір'я» Оріхівської міської ради впевнено крокують до вершин педагогічної майстерності. Гаращенко Альона Петрівна, вчитель математики опорного закладу, взяла участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи», що була проведена у травні 2020 року за ініціативи КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.

Конференція проводилася у тісній співпраці КЗ «ЗОІППО» ЗОР з міжнародними партнерами: The LEGO Foundation (Королівство Данія), ФАТ «Національний центр підвищення кваліфікації «Орлеу» Інституту підвищення кваліфікації педагогічних працівників по Північно-Казахській області (Петропавлівськ, Казахстан), а також вітчизняними науковими інституціями, такими як Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та ін.

У роботі Конференції взяли участь понад 580 науковців, викладачів, керівників закладів освіти, методистів, педагогів з усіх регіонів України.

 

Альона Петрівна виступила з доповіддю «Впровадження нових інформаційних технологій та формування ключових компетентностей на уроках математики в умовах сучасної модернізації освіти» та приймала участь у наукових онлайн-заходах, таких як:

* Онлайн мозковий штурм «Мотивація як важливий чинник неперервного професійного розвитку педагогічного працівника»;

* Онлайн семінар «Шляхи покращення природничо-математичної освіти в умовах Нової української школи» (спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»);

* Круглий стіл «Використання можливостей Інтернет-простору в процесі професійного вдосконалення педагогів»;

* Вебінар «Цифрове громадянство»;

* Едьютон-вебінар «Медіація у закладах освіти Запорізького регіону»;

* Онлайн семінар «Дитиноцентризм як головний маркер забезпечення якості шкільної природничої освіти в умовах Нової Української Школи» та ін.

За участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи» Альона Петрівна отримала Сертифікат учасника конференції.

ЗДНМР Інна Рябцун

за матеріалами КЗ «ЗОІППО» ЗОР

|: | © : suzirya