Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Лютий » 26 » ВАЖЛИВИЙ ВИБІР
13:47
ВАЖЛИВИЙ ВИБІР

Профорієнтаційна екскурсія до Таврійського державного агротехнологічного університету (м. Мелітополь)

  Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії — це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі, вибір майбутнього.
  Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, у якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання індивідуальних і загальних інтересів.
  Тож учні 10-их класів КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» активно залучилися до профорієнтаційного процесу. 22 лютого в.о. директора Кудіну Н.С., учнів 10-А (кл.керів. Ярмак А.С.) та 10-Б класів (кл.керів. Гур’єва О.М.) радо зустрів Таврійський державний агротехнологічний університет (м. Мелітополь).
  Знайомство із вузом розпочалося зустріччю з ректором Кюрчевим В.М. Володимир Миколайович та викладачі університету познайомили нас із історією та традиціями, структурою, лабораторіями, матеріальною базою, специфікою навчання у закладі. Цікава розповідь включила в себе знайомство із територією, корпусами, аудиторіями, їдальнею. Ми відчули доброзичливість, високоосвіченість, інтелігентність викладацького складу.
  Кількагодинна зустріч-екскурсія з представниками ТДАТУ промайнула як одна мить. Незважаючи на погану погоду, кожен із нас залишився задоволеним від побаченого. Буклети, що нам роздали, досить яскраво та зрозуміло пояснюють специфіку навчального процесу університету. Студенти Таврійського університету можуть отримати дипломи державного та міжнародного зразків за 23 спеціальностями. Вони охоплюють такі сфери: агрономію, харчову промисловість, туризм, готельний та ресторанний бізнес і т.д.
  Екскурсія нам надзвичайно сподобалася, тому в голові кожного із нас промайнула думка про навчання в цьому університеті. Із задоволенням при нагоді приїдемо в Мелітополь. До нових зустрічей!

Фотозвіт

Глущенко Є., 10-А клас

|: | © : suzirya