Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Серпень » 17 » Успішні керівники в сучасному освітньому просторі
08:30
Успішні керівники в сучасному освітньому просторі

Сходинки до успіху

Заклад загальної середньої освіти – це не лише місце, де діти здобувають знання, це окремий світ. Ззовні порівняно невеликий, а за змістом  - невичерпна скарбниця усіх див, знань, давно доведеного і незнаного, що нас оточує. Це окремий світ, який готує дітей до самостійного життя, до великого світу. Створити умови, організувати освітній простір для гармонійного розвитку дітей може лише мудрий керівник, який володіє необхідними навичками, невичерпною енергією, жагою до змін. Керівник, який відданий своїй справі.

Всі ці риси, а також орієнтація на перемогу і лідерство, прагнення розвиватися і бути гідними європейського рівня в освіті притаманні директору КЗОЗЗСО «Сузір'я» Оріхівської міської ради Кудіній Наталії Степанівні. Свідченням визнання широким загалом освітянської спільноти України досягнень пані Наталії на посаді директора опорного закладу є висвітлення її діяльності в рамках Всеукраїнського проєкту «Успішні керівники в сучасному освітньому просторі України – 2020» у номінації «Успішний керівник закладу загальної середньої освіти».

Акцію з відзначення кращих керівників закладів освіти України організовано видавництвом «Альфа-Віта Груп» з ініціативи ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України за підтримки Комітету ВРУ з питань науки, освіти та інновацій, НАПН України, Асоціації керівників шкіл України, всеукраїнської газети «Освіта і суспільство».

ЗДНМР Інна Рябцун

|: | © : suzirya