Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Жовтень » 7 » Урок доброти
12:43
Урок доброти

Урок доброти «Брати наші менші»

  Одним із показників морального здоров’я нації завжди було ставлення людей до тварин. За дослідженнями, у різні епохи та в різних країнах між ставленням людей до тварин і рівнем духовного розвитку суспільства існує певна залежність. Саме тому одним із важливих завдань педагогіки сьогодні є здійснення просвітницько-виховної діяльності
щодо формування у молодого покоління гуманного та відповідального ставлення до природи, зокрема до тварин.
  Саме в рамках таких заходів, напередодні  Всесвітнього дня захисту тварин,  в 4-В класі  КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» проведено Урок  доброти.
  Учні розповіли цікаві історії із життя домашніх улюбленців, дали практичні поради щодо правильного вибору питомців, їх догляду. Дехто  мріє отримати професію, пов’язану з наданням  допомоги тваринам, організацією захисту братів наших менших. Змістовними були повідомлення дітей про різні породи собак та котів. Здобувачі освіти познайомилися  з сучасними засобами, що допомагають розшуку загублених тварин (адресник, жетон з QR-кодом, мікрочипи та кліпси), весело пройшла гра «Пантоміма», руханки .
  Такий урок — це привід нагадати всім про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім'ї.
  Учні 4 -В  класу закликають: «Будьте завжди уважними до наших кудлатих друзів і сумлінно дбайте про них! Ніколи не зраджуйте своїх друзів і не будьте байдужими!»

Фоторепортаж

Класний керівник 4-В класу Марченко Р.І.

 

|: | © : suzirya