Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Лютий » 11 » У театрі ім.Магара м. Запоріжжя
21:36
У театрі ім.Магара м. Запоріжжя

"КАЙДАШЕВА СІМ'Я":

життєві цінності та правила щасливої родини

10 лютого 2021 року учні  9-Б класу з учителями української мови та літератури: класним керівником Ніною Іванівною Яремчук та Ольгою Петрівною Сьомченко побували в Запорізькому музично-драматичному театрі ім. Магара і подивилися виставу класика української літератури І. Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я», яка написана понад сто років тому.

Режисер виконав титанічну працю, адже не завжди вдається так вдало підібрати акторів на відповідну роль. Кожен з акторів неповторно передав характер та внутрішній світ героїв, що ще більше притягувало нашу увагу. Вони ніби не грали на сцені, а жили, наче це було їх реальне життя, а ми лише стали випадковими спостерігачами.

Важливу роль у виставі відігравав музичний супровід. Завдяки вдало підібраній музиці вистава вийшла надзвичайно яскравою та колоритною. Що стосується хореографії, то вона була на найвищому рівні. У виставі були використані традиційні українські танці.Декорації були надзвичайно гарними, оригінальними і доречними.

На уроці української літератури учні жваво ділилися своїми враженнями і дійшли висновку, що вистава - про зруйнування гармонії в родині, про духовну роз’єднаність, відсутність прагнення зрозуміти один одного, а  головне: немає злагоди в родині – немає миру у країні, немає миру – немає щастя…

  

Учитель української мови та літератури Ніна Іванівна ЯРЕМЧУК

|: | © : suzirya | Теги: Кайдашева сім'я, театр ім. Магара