Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Квітень » 18 » Тиждень гімназії
07:19
Тиждень гімназії

Ми - гімназисти

  У   вівторок, 11 квітня,  відбулася знакова подія для першокласників «Сузір’я» - вони стали гімназистами.
  У рамках Тижня гімназії  пройшло свято «Ми – гімназисти».
  Святково прикрашена  зала разом із присутніми в ній гостями та батьками чекала на головних учасників  свята – учнів перших класів. А в цей час йшли останні приготування: дівчата поправляли банти і блузки, хлопці  -  краватки та піджаки, а класоводи хвилювалися, наче це для них було вперше. І ось  момент істини настав – під звуки фанфар першокласники урочисто зайшли до зали.
  Після того, як ведучі, одинадцятикласники  Шкрьоба Настя і Дерновий Сергій оголосили свято відкритим, до присутніх у  з вітальним словом  звернулася виконуюча обов’язки директора гімназії Наталія Степанівна Кудіна. Вона привітала майбутніх гімназистів зі святом, а також нагородила почесними відзнаками активних учасників  та переможців конкурсів серед гімназистів молодшої ланки. Грамоти отримали гімназисти: Петров Глєб, Дяченко Єва (4-А), Глувко Ксенія (3-А), Мартинко Каміла (3-Б).
  Після виступу Наталії Степанівни винуватців свята запросили на сцену, де вони урочисто промовили клятву гімназиста та отримали Посвідчення  з рук виконуючої обов’язки директора гімназії, заступника директора з навчально-виховної роботи Чабан Тетяни Михайлівни, заступника директора з науково-методичної роботи Карпій Аліни Миколаївни. Право прикріпити першокласникам  значки   «Сузір’я» було надано членам гімназійного парламенту.
  Юних гімназистів вітали як представники перших класів (танцем  у виконанні учня 1-А класу Дейнеги Данила та його партнерки Рижої  Вікторії, піснями, які  виконали Молоткова Нана, Жидков Сергій з 1 Б класу,  Оніщенко Маргарита  й  Щербина  Даша   з 1-А класу,  а також  віршами, продекламованими  Черновою Ксенією, Песчанським Марком, Кононенко Альоною, Бєкарєвич  Настею та Васіл’євою  Крістіною з 1-В класу  ), так і їх старші товариші з 4-А класу з піснею і танцем, які виконали Лісаченко Ліза, Молоткова Софія, Лагода Василіса та  Огієнко Даша.
  Спортивне привітання юні гімназисти отримали від учасників гімнастичного гуртка під керівництвом Лобинцевої Вікторії Романівни. Цікавим  для дітей було звернення Королеви наук Маланіної Ксенії (11-А клас), яка побажала головним героям свята успіхів у навчанні, творчих звершень і вручила їм Кодекс честі гімназиста.
  Завершилися урочистості  сюрпризом  -  танцювальним флеш-мобом та солодкими подарунками.
  Діти були у захваті від свята, яке запам’ятається їм на все життя!
(Всіх, хто прочитав цей матеріал, запрошуємо переглянути незабутні   моменти, збережені у фотографіях і відео, і поринути в атмосферу добра і дружби, які панували  на святі.) Відео 1, Відео 2.

Матеріал підготувала класовод 1-В класу
Пакета Олена Олександрівна

|: | © : suzirya